Voi citiți? Ciolacu îi face proști pe românii care nu votează cu PSD! Mai mult, face scut pentru Oprișan și Bădălău! „Nu-i mai jigniți, nu-i mai faceți baroni!”

Voi citiți? Ciolacu îi face proști pe românii care nu votează cu PSD! Mai mult, face scut pentru Oprișan și Bădălău! „Nu-i mai jigniți, nu-i mai faceți baroni!”

Voi citiți? Ciolacu îi face proști pe românii care nu votează cu PSD! Mai mult, face scut pentru Oprișan și Bădălău! „Nu-i mai jigniți, nu-i mai faceți baroni!”.Despre cele 8 spitale regionale promise de PSD în 2016: „Nu v-ati plictisit de lozincile astea?”

Foarte adevarat este ca in judetele de care pomeniti nu sunt focare. Pentru ca oamenii aceia de care vorbiti dvs atat de urat si-au facut treaba!”, i-a raspuns Ciolacu nervos unui internaut.

Intr-o alta postare, Ciolacu l-a facut prost pe un interlocutor care a spus ca nu voteaza cu PSD.

„E bine ca recunoasteti singur ca sunteti un propagandist. Ceea nu realizati inca este ca oameni sunt mult mai inteligenti decat dvs”, i-a transmis seful PSD unui roman.

Ciolacu s-a enervat si cand un alt roman i-a adus aminte de spitatele regionale promise de PSD. „Nu v-ati plictisit de lozincile astea?”, s-a rastit Ciolacu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…