Voi citiți? Ciolacu îi face proști pe românii care nu votează cu PSD! Mai mult, face scut pentru Oprișan și Bădălău! „Nu-i mai jigniți, nu-i mai faceți baroni!”

Voi citiți? Ciolacu îi face proști pe românii care nu votează cu PSD! Mai mult, face scut pentru Oprișan și Bădălău! „Nu-i mai jigniți, nu-i mai faceți baroni!”

Voi citiți? Ciolacu îi face proști pe românii care nu votează cu PSD! Mai mult, face scut pentru Oprișan și Bădălău! „Nu-i mai jigniți, nu-i mai faceți baroni!”.Despre cele 8 spitale regionale promise de PSD în 2016: „Nu v-ati plictisit de lozincile astea?”

Foarte adevarat este ca in judetele de care pomeniti nu sunt focare. Pentru ca oamenii aceia de care vorbiti dvs atat de urat si-au facut treaba!”, i-a raspuns Ciolacu nervos unui internaut.

Intr-o alta postare, Ciolacu l-a facut prost pe un interlocutor care a spus ca nu voteaza cu PSD.

„E bine ca recunoasteti singur ca sunteti un propagandist. Ceea nu realizati inca este ca oameni sunt mult mai inteligenti decat dvs”, i-a transmis seful PSD unui roman.

Ciolacu s-a enervat si cand un alt roman i-a adus aminte de spitatele regionale promise de PSD. „Nu v-ati plictisit de lozincile astea?”, s-a rastit Ciolacu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...