Vosganian: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

Vosganian: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

Deputatul Varujan Vosganian, vicepreşedinte al ALDE, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că decizia formaţiunii sale de a nu participa la consultările de la Cotroceni reprezintă un avertisment pentru preşedintele Klaus Iohannis.

"ALDE este ferm, ALDE nu merge la consultările de la Cotroceni. Pentru ALDE, instituţia prezidenţială este o instituţie demnă de respect şi oricând ALDE îşi va aloca întreaga vocaţie către restabilirea demnităţii acestei instituţii. Ca dovadă că o respectăm este că îi pregătim un candidat pe măsura respectului pe care i-l purtăm. (...) În opinia noastră, Klaus Iohannis nu este demn de această funcţie. (...) Atitudinea pe care o avem este un avertisment clar şi este determinarea noastră de a nu tolera", a dispus Vosganian, în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele ALDE Cluj, Steluţa Cătăniciu, senatorul Marius Nicoară şi preşedintele ALDE Cluj-Napoca, Radu Silaghi-Dumitrescu.

Varujan Vosganian a mai spus că "ALDE nu se regăseşte în această atmosferă plină de ameninţări, plină de promiscuităţi" din politica românească.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

5 De citit!