Vrancea: Anchetă la Adjud după ce un profesor a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente, pe Facebook

Vrancea: Anchetă la Adjud după ce un profesor a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente, pe Facebook

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a demarat o anchetă după ce un profesor de la Colegiul Naţional "Emil Botta" din Adjud a reclamat la poliţie că imaginea sa a fost folosită pentru trucarea mai multor poze indecente, care apoi au fost distribuite pe reţelele de socializare.

"La nivelul Poliţiei Municipiului Adjud a fost înregistrată o plângere, în data de 2 decembrie, de către un profesor care a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente. În prezent se efectuează cercetări cu privire la aspectele sesizate, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi luarea măsurilor care se impun", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Deocamdată nu se ştie dacă elevii liceului au fost cei care au trucat pozele respective şi le-au redistribuit ulterior pe reţelele de socializare. AGERPRES / (A - autor: Dana Lepădatu, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro