Vrancea: Anchetă la Adjud după ce un profesor a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente, pe Facebook

Vrancea: Anchetă la Adjud după ce un profesor a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente, pe Facebook

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a demarat o anchetă după ce un profesor de la Colegiul Naţional "Emil Botta" din Adjud a reclamat la poliţie că imaginea sa a fost folosită pentru trucarea mai multor poze indecente, care apoi au fost distribuite pe reţelele de socializare.

"La nivelul Poliţiei Municipiului Adjud a fost înregistrată o plângere, în data de 2 decembrie, de către un profesor care a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente. În prezent se efectuează cercetări cu privire la aspectele sesizate, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi luarea măsurilor care se impun", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Deocamdată nu se ştie dacă elevii liceului au fost cei care au trucat pozele respective şi le-au redistribuit ulterior pe reţelele de socializare. AGERPRES / (A - autor: Dana Lepădatu, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...