Vremea 7 aprilie. Cât de frig se face și unde va ninge

Vremea 7 aprilie. Cât de frig se face și unde va ninge

Vremea rămâne și astăzi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, se arată într-o prognoză meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

FOTO: Shutterstock

Potrivit meteorologilor cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii slabe - ninsori la munte, mixte în nord-vest şi centru şi predominant ploi în vest şi pe arii restrânse în rest.

Noaptea, aria precipitaţiilor va fi în restrângere, iar în regiunile sudice şi sud-estice cerul va deveni variabil. De asemenea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă, în Moldova asociată cu burniţă care depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade.

Vremea în București

În Capitală, vremea se va menţine rece, temperatura maximă ajungând în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 0...3 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea la munte

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări şi pe arii extinse va mai ninge slab îndeosebi în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat.

Cod galben în jumătatea sudică a României

Până vineri la ora 12, în nordul și centrul Moldovei, în Maramureș, Transilvania și în nordul Crișanei, precum și în zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Pe arii restrânse se vor acumula 10...15 l/mp. În nord-estul Moldovei și izolat în rest se va depune polei.

image

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...