Vremea, 7 septembrie. Temperaturi de până la 30 de grade. Prognoza meteorologilor

Vremea, 7 septembrie. Temperaturi de până la 30 de grade. Prognoza meteorologilor

Vremea se menține în continuare frumoasă, iar temperaturile din timpul zilei se vor situa ușor peste mediile multianuale. Maximele vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 5 grade Celsius în depresiunile Carpaților Orientali și 19-21 de grade pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade Celsius. Foto: Arhivă

Cerul va fi senin în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în centru și variabil în restul țării. În zona Carpaților Orientali și în sud-estul extrem al țării este posibil să cadă ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele in intensificări în sud-est, în special pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre, atingându-se viteze de maximum 40-50 km/h.

De asemenea, vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în special în depresiuni.

În Capitală vremea va fi bună, vântul își va face simțită prezența, însă va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări după orele prânzului. Mercurul din termometre va atinge 29-30 de grade Celsius, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

La munte cerul va fi variabil, iar în zona Carpaților Orientali este posibil să cadă ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, prezentând unele intensificări în Carpații de Curbură.

Zi frumoasă și caldă se anunță pe litoral, unde cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special în timpul zilei. Maximele se vor încadra între 26-28 de grade Celsius, iar minimele între 18 și 21 de grade Celsius.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat