Zodiile cele mai necompatibile, dar care se atrag nebunește, ca un magnet

Zodiile cele mai necompatibile, dar care se atrag nebunește, ca un magnet

Contrastele care se atrag nebunește. Cele mai nepotrivite, dar pasionale cupluri, din punct de vedere zodiacal. În relațiile sentimentale cu parteneri asemănători, lucrurile curg lin, uneori până la monotonie.

Pasiunea e la ea acasă între zodii aparent incompatibile

Focul pasiunii se aprinde însă nebunește între anumite semne zodiacale necompatibile, dar ce se atrag ca un magnet.

Potrivit astrologiei , personalitatea noastră poate fi puternic influențată și de semnul zodiacal în care ne-am născut. Cu anumite zodii pur și simplu nu ne potrivim, suntem ca apa și uleiul, însă poate interveni un factor neașteptat: acela de atracție. Știi că te va face să suferi, dar cât de multă plăcere îți poate aduce!

Între zodiile opuse orice relație vine greu, greu pot construi lucruri, chiar dacă pasiunea amoroasă poate fi nebună. În cele din urmă, nu poate exista alt deznodământ, decât acela de relație toxică.

Iată care sunt zodiile total nepotrivite, dar care se atrag ca un magnet, nebunește!

Berbecul și Balanța

Când astrele spun tu, iar partenerii spun da

Când astrele spun tu, iar partenerii spun da

Sunteți total diferiți, unul de celălalt. Vă animă pasiuni diferite, sunteți departe de a alcătui perechea de vis și totuși, sunteți. Diferențele uriașe vă fac un cuplu grozav. Poate că sunteți amândoi super încăpățânați și vă certați la infinit. Însă și când vă apucă pasiunea, e greu ca cineva să vă dezlipească. Berbecul poate învăța Balanța să se mai relaxeze, din când în când, iar Balanța îl poate învăța pe Berbec să fie mai rezonabil în ceea ce privește așteptările sale.

Taurul și Scorpionul

Amândoi sunteți super pasionali și senzuali. În dormitor, relația voastră e de poveste! Sunteți amândoi învingători, dar mereu unul vrea să știe că l-a depășit pe celălalt. Orgoliul vă domină pe amândoi. Taurul e mai direct decât Scorpionul, care tinde să fie mai intuitiv. Amândoi sunteți foarte loiali și dacă vă iubiți, veți fi capabili să mergeți până la capătul pământului unul pentru altul.

Gemeni și Săgetător

Există o lecție ce se învață din orice relație eșuată

Există o lecție ce se învață din orice relație eșuată

Aveți personalități atât de diferite și vă schimbați de la o secundă la alta, în funcție de toane.

Vă puteți salva relația prin prietenie. Gemenii sunt vicleni, de felul lor. Săgetătorul e dureros de sincer, poate interveni lipsa de comunicare și nu pot rămâne împreună dacă nu găsesc nici măcar un interes comun.

Rac și Capricorn

Se atrag fizic, amândoi sunt oameni de succes și hotărâți. Schimbarea e vitală pentru amândoi, aveți multe în comun, însă Racul este mult mai extrovertit și social, decât introvertitul Capricorn, pe care îl vei obosi cu planurile tale. Și dacă Racul trece printr-o paletă vastă de stări pe parcursul unei zile, Capricornul rămâne mult mai stabil. Nu e o relație toxică, există multe puncte în comun, însă distanțarea poate să-i aducă în situația de a nu se mai suporta reciproc.

Leu și Vărsător

Maiestuosul Leu tinde să-și domine partenerii mai mereu

Maiestuosul Leu tinde să-și domine partenerii mai mereu

Leul vrea să comande, iar Vărsătorul este exact opusul. El lasă lucrurile să curgă și vrea să îmbrățișeze nebunia vieții, cu tot ce oferă ea. Și dacă asta nu-l va scoate din minți pe Leu, o va face răceala Vărsătorului. Căci acesta nu poate fi simpatic la comandă, ci doar când vrea el. Caracteristică dezagreabilă pentru pasionalul Leu, care tinde să-și facă prea multe griji legate de ce spune lumea. Asta va fi lecția pe care i-o predă Vărsătorul: să învețe să se relaxeze.

Fecioara și Peștii

Rezervata Fecioară îl va vedea pe Pește prea agitat, însă există o fascinație reciprocă între ei. Ambii își fac multe griji, din motive diferite, dar vor să se ajute unul pe altul. Sunt altruiști și iubitori, însă Peștele va fi mereu prea liber pentru conservatoarea Fecioară, care are mereu un plan stabilit. E o relație dificilă, însă pasională.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?