Zvonuri din Rusia/Șoigu a fost otrăvit și a suferit un infarct masiv. Unele surse spun că ar fi murit

Zvonuri din Rusia/Șoigu a fost otrăvit și a suferit un infarct masiv. Unele surse spun că ar fi murit

„Moarte". Soarta lui Serghei Şoigu , puternicul ministru rus al apărării, care a dispărut la câteva zile după începutul războiului, este din ce în ce mai misterioasă .

Potrivit diverselor zvonuri, inclusiv ale fostului oligarh rus Leonid Nevzlin, Shoigu a fostotrăvitși a fost internat în condiții disperate în spital pentru uninfarct grav carenu este de origine naturală.

Nevzlin a adăugat un detaliu: „Chiar dacă generalul ar supraviețui, ar fi infirm pe viață”.Serghei Şoigu a fost considerat unul dintre cei mai loiali ai preşedintelui rus Vladimir Putin, dar odată cu începutul invaziei Ucrainei a dispărut.

Potrivit oponenților regimului de la Kremlin, acesta a fost epurat pentru opoziția sa față de conflict și pentru acuzații de corupție. Împreună cu alți generali, epurați la rândul lor, ar fi furat 10 miliarde de euro din bugetul statului, dăunând aparatului militar care nu ar fi fost modernizat corespunzător. Putin nu l-ar fi pedepsit atât de mult pentru îmbogățirea ilicită, ci pentru faptul că l-a trădat. O încredere trădată, scrie Iltempo.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!