Zvonuri din Rusia/Șoigu a fost otrăvit și a suferit un infarct masiv. Unele surse spun că ar fi murit

Zvonuri din Rusia/Șoigu a fost otrăvit și a suferit un infarct masiv. Unele surse spun că ar fi murit

„Moarte". Soarta lui Serghei Şoigu , puternicul ministru rus al apărării, care a dispărut la câteva zile după începutul războiului, este din ce în ce mai misterioasă .

Potrivit diverselor zvonuri, inclusiv ale fostului oligarh rus Leonid Nevzlin, Shoigu a fost otrăvit și a fost internat în condiții disperate în spital pentru un infarct grav care nu este de origine naturală.

Nevzlin a adăugat un detaliu: „Chiar dacă generalul ar supraviețui, ar fi infirm pe viață”. Serghei Şoigu a fost considerat unul dintre cei mai loiali ai preşedintelui rus Vladimir Putin, dar odată cu începutul invaziei Ucrainei a dispărut.

Potrivit oponenților regimului de la Kremlin, acesta a fost epurat pentru opoziția sa față de conflict și pentru acuzații de corupție. Împreună cu alți generali, epurați la rândul lor, ar fi furat 10 miliarde de euro din bugetul statului, dăunând aparatului militar care nu ar fi fost modernizat corespunzător. Putin nu l-ar fi pedepsit atât de mult pentru îmbogățirea ilicită, ci pentru faptul că l-a trădat. O încredere trădată, scrie Iltempo.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...