Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului, Magistrala 4 de metrou, a fost finalizată

Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu - Străulești, a fost finalizată, a anunțat, vineri, Metrorex.

Conform sursei citate, în prima parte din 2016, structura tunelelor se estimează că va fi gata, iar termenul preconizat pentru finalizarea secțiunii Parc Bazilescu — Străulești este al doilea semestru al anului viitor.

"În data de 3 septembrie 2015, s-a finalizat execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești — Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu — Străulești, în lungime de 607 metri, lucrare executată cu echipamentul de săpat tuneluri — Tunelling Boring Machine, botezat 'Sfânta Parascheva', care a spart peretele mulat și a intrat în stația Laminorului în jurul orei 14,00", se menționează în comunicatul companiei de transport subteran.

Potrivit sursei citate, execuția celui de-al doilea tunel de pe interstația Străulești — Laminorului a început pe 20 iulie 2015, iar lucrările s-au derulat în condiții tehnice și de siguranță, cu funcționarea corespunzătoare a tuturor instalațiilor care concura la realizarea acestui tip de lucrări.

"Magistrala 4: Racordul 2. Secțiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) — Străulești" este finanțată din fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operațional Sectorial — "Transport" și de bugetul de stat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

2 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

5 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț