Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului, Magistrala 4 de metrou, a fost finalizată

Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului, Magistrala 4 de metrou, a fost finalizată

Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu - Străulești, a fost finalizată, a anunțat, vineri, Metrorex.

Conform sursei citate, în prima parte din 2016, structura tunelelor se estimează că va fi gata, iar termenul preconizat pentru finalizarea secțiunii Parc Bazilescu — Străulești este al doilea semestru al anului viitor.

"În data de 3 septembrie 2015, s-a finalizat execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești — Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu — Străulești, în lungime de 607 metri, lucrare executată cu echipamentul de săpat tuneluri — Tunelling Boring Machine, botezat 'Sfânta Parascheva', care a spart peretele mulat și a intrat în stația Laminorului în jurul orei 14,00", se menționează în comunicatul companiei de transport subteran.

Potrivit sursei citate, execuția celui de-al doilea tunel de pe interstația Străulești — Laminorului a început pe 20 iulie 2015, iar lucrările s-au derulat în condiții tehnice și de siguranță, cu funcționarea corespunzătoare a tuturor instalațiilor care concura la realizarea acestui tip de lucrări.

"Magistrala 4: Racordul 2. Secțiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) — Străulești" este finanțată din fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operațional Sectorial — "Transport" și de bugetul de stat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…