Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului, Magistrala 4 de metrou, a fost finalizată

Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu - Străulești, a fost finalizată, a anunțat, vineri, Metrorex.

Conform sursei citate, în prima parte din 2016, structura tunelelor se estimează că va fi gata, iar termenul preconizat pentru finalizarea secțiunii Parc Bazilescu — Străulești este al doilea semestru al anului viitor.

"În data de 3 septembrie 2015, s-a finalizat execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești — Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu — Străulești, în lungime de 607 metri, lucrare executată cu echipamentul de săpat tuneluri — Tunelling Boring Machine, botezat 'Sfânta Parascheva', care a spart peretele mulat și a intrat în stația Laminorului în jurul orei 14,00", se menționează în comunicatul companiei de transport subteran.

Potrivit sursei citate, execuția celui de-al doilea tunel de pe interstația Străulești — Laminorului a început pe 20 iulie 2015, iar lucrările s-au derulat în condiții tehnice și de siguranță, cu funcționarea corespunzătoare a tuturor instalațiilor care concura la realizarea acestui tip de lucrări.

"Magistrala 4: Racordul 2. Secțiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) — Străulești" este finanțată din fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operațional Sectorial — "Transport" și de bugetul de stat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 Dominic Fritz, vedetă în presa germană. Marile publicații se întreabă cum a reușit un neamț să ajungă primarul…

3 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…

4 Realitatea Plus a dat-o afară pe Mădălina Dobrovolschi Pușcalău. Emisiunea ei a fost preluată de fata patronul…

5 Povestea fabuloasă a celui mai bogat român din SUA. A plecat din ţară „vândut” la preţul unei vaci