Utilaje de deszăpezire relocate de la Timișoara, Cluj și Brașov, pentru intervenții în sudul și sud-estul țării

Utilaje de deszăpezire relocate de la Timișoara, Cluj și Brașov, pentru intervenții în sudul și sud-estul țării

Șase autofreze și trei șenilate vor fi relocate de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov pentru a se interveni pe drumurile naționale din sudul și sud-estul țării, afectate de ninsori și viscol, potrivit unui comunicat al Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), remis duminică AGERPRES.

Astfel, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și cinci șenilate.

"Având în vedere posibilitatea extinderii 'COD PORTOCALIU ninsori abundente și viscol' pentru zona Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea, conducerea CNADNR SA a decis relocarea de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov a șase autofreze și trei șenilate, astfel încât, pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și cinci șenilate", anunță CNADNR.

Utilajele au fost relocate astfel: la DRDP București — Autostrada A2 — Lehliu; SDN Buzău; la DRDP Constanța — Autostrada A2 — Lehliu — Fetești; la SDN Constanța, SDN Slobozia; SDN Tulcea.

"De asemenea, precizăm că, în funcție de informările transmise de ANM, CNADNR SA va actualiza situația restricțiilor și a închiderilor de autostrăzi și drumuri naționale", spune compania.

Circulația rutieră pe 14 drumuri naționale și pe autostrada A2, între Drajna și Fetești, km 106+000 — km 143+400, a fost închisă duminică, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia