Accesul la Casa Albă, interzis timp de o oră din cauza unei maşini suspecte. Un bărbat a încercat să urmărească un convoi în care se aflau fiicele lui Obama

Accesul la Casa Albă, interzis timp de o oră din cauza unei maşini suspecte. Un bărbat a încercat să urmărească un convoi în care se aflau fiicele lui Obama

Accesul la Casa Albă a fost interzis marţi timp de aproximativ o oră, din cauza unei maşini care a încercat să urmărească un convoi oficial în perimetrul de securitate.

Accesul la Casa Albă, interzis timp de o oră din cauza unei maşini suspecte (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În convoiul urmărit se aflau fiicele preşedintelui american Barack Obama, Malia şi Sasha, care se întorceau de la şcoală, a afirmat o sursă, sub protecţia anonomatului.

Persoanelor care se aflau în interiorul reşedinţei, inclusiv jurnaliştilor acreditaţi, li s-a interzis să părăsească Casa Albă în decursul unei ore, începând de la 16.40 (23.40, ora României). Starea de alertă a fost ridicată în jurul orei 17.40.

Potrivit Secret Service, poliţia care se ocupă de securitatea preşedintelui american Barack Obama, şoferul maşinii a încercat să urmărească convoiul oficial într-un perimetru de securitate, la aproximativ 200 de metri distanţă de Casa Albă.

"Şoferul maşinii suspecte a fost reţinut de către poliţia de la Washington" din cadrul Secret Service, a precizat purtătorul de cuvânt al Secret Service, Edwin Donovan.

Şoferul a fost identificat sub numele de Mathew Evan Goldstein, în vârstă de 55 ani.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache