Distrugătorul USS Porter, care a intrat marți în Marea Neagră, supravegheat de Flota rusă din Crimeea

Distrugătorul USS Porter, care a intrat marți în Marea Neagră, supravegheat de Flota rusă din Crimeea

Distrugătorul USS Porter, care a intrat marți în Marea Neagră, se îndreaptă în prezent spre Ucraina, fiind îndeaproape supravegheat de Flota Rusiei din Crimeea, relatează miercuri agenția de presă TASS, citând o sursă militar-diplomatică. 'Distrugătorul USS Porter înaintează spre nord, în direcția Ucrainei', a indicat interlocutorul agenției de presă menționate, adăugând că nu se știe deocamdată dacă nava de război americană va intra sau nu în portul Odesa (sudul Ucrainei).

Din momentul intrării sale în Marea Neagră, distrugătorul american se află sub supravegherea constantă a Flotei Rusiei din Crimeea, potrivit sursei citate.

Mai exact, nava americană este supravegheată de un vas de urmărire rusesc din cadrul Flotei Rusiei din Marea Neagră, dotat cu echipamente moderne de spionaj electronic, care îi surprinde toate acțiunile. În plus, USS Porter este urmărit de aviația navală rusă.

Deocamdată, avioanele ruse nu au survolat distrugătorul american, a indicat sursa TASS, care nu a exclus un astfel de gest pe viitor.

Serviciul de presă al Flotei a 6-a a Marinei SUA a indicat că distrugătorul USS Porter se va afla în Marea Neagră în cadrul unei operațiuni destinate să sprijine aliații NATO în legătură cu conflictul din Ucraina și acțiunile Rusiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024