Francezul arestat pe aeroportul din Gatwick avea asupra lui o carabină cu aer comprimat și un briceag

Francezul arestat pe aeroportul din Gatwick avea asupra lui o carabină cu aer comprimat și un briceag

Francezul arestat sâmbătă pe aeroportul Gatwick din Londra după ce a provocat evacuarea unui terminal avea asupra lui o carabină cu aer comprimat și un briceag, motiv pentru care a fost inculpat, a anunțat duminică poliția locală, transmite AFP.

Plasat în detenție, acest bărbat în vârstă de 41 de ani, originar din Vendome (centrul Franței), va compărea luni dimineață în fața unui judecător britanic, a adăugat poliția din Sussex. Bărbatul a fost inculpat pentru posesia unui obiect periculos (carabina) într-un aeroport și a unui obiect ascuțit (cuțitul) într-un spațiu public. Potrivit poliției, bărbatul nu are loc de muncă și nici domiciliu fix. El a fost arestat sâmbătă dimineața în zona aeroportului, înaintea controalelor de securitate, iar terminalul nord a fost evacuat din cauza comportamentului suspect al bărbatului, într-un context de puternice tensiuni în Europa din cauza atacurilor teroriste de vineri seară din Paris.

Potrivit EFE, bărbatul se numește Jerome Chauris.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...