Iranul afirmă că va accelera înarmarea Cisiordaniei, după doborârarea unei drone israeliene

Iranul afirmă că va accelera înarmarea Cisiordaniei, după doborârarea unei drone israeliene

Iranul va accelera înarmarea palestinienilor din Cisiordania, drept represalii faţă de trimiterea unui avion israelian fără pilot în spaţiul aerian iranian, a anunţat, luni, un oficial din cadrul Gardienilor Revoluţiei, corpul militar de elită al regimului islamist de la Teheran.

Iranul afirmă că va accelera înarmarea Cisiordaniei, după doborârarea unei drone israeliene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom accelera înarmarea Cisiordaniei şi ne rezervăm dreptul să răspundem" la trimiterea avionului fără pilot de tip Hermes, care a fost doborât în timp ce se apropia de complexul nuclear de la Natanz, din centrul ţării, a declarat generalul Amir-Ali Hajizadeh, comandantul forţelor aerospaţiale ale Gardienilor Revoluţiei, potrivit site-ului oficial Sepahnews.com.

Artileria iraniană a anunţat, duminică, doborârea un avion fără pilot israelian în zona complexului nuclear de la Natanz. "O dronă de spionaj a regimului sionist a fost doborâtă cu o rachetă. (...) Aparatul fără pilot încerca să se apropie de complexul nuclear de la Natanz", a precizat site-ul oficial al Gardienilor Revoluţiei, Sepahnews.com.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…