Un militar american acuzat de violarea unei românce în Italia va fi judecat în 2015 în alt dosar

Un militar american acuzat de violarea unei românce în Italia va fi judecat în 2015 în alt dosar

Unul dintre militarii americani acuzaţi de violarea unei românce în Italia va fi judecat, începând din februarie, pentru o altă agresiune sexuală, relatează site-ul publicaţiei Stars and Stripes.

Un militar american acuzat de violarea unei românce în Italia va fi judecat în 2015 în alt dosar (Imagine: Shutterstock)

Gray Gerelle Lamarcus, în vârstă de 22 de ani, membru al Brigăzii americane aeropurtate 173, este acuzat de violarea unei adolescente în vârstă de 17 ani, de origine columbiană, în oraşul italian Vicenza.

Procesul militarului american va începe în 3 februarie, la o instanţă din Italia, a declarat avocatul inculpatului, Sara Motta.

Într-un alt caz, Gray Gerelle Lamarcus este acuzat, împreună cu un alt militar american, Darius Edil Mc Cough (21 de ani), de lovirea, tâlhărirea şi violarea unei românce în vârstă de 24 de ani, însărcinată în şase luni, în oraşul Vicenza. Agresiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie 2014. Românca în vârstă de 24 de ani a fost abordată de cei doi militari americani, a fost urcată într-o maşină, dusă pe un câmp, unde a fost bătută, violată şi abandonată. Din cauza agresiunii, românca, prezentată drept prostituată, a riscat pierderea sarcinii.

Procurorii din Vicenza au anunţat că investigaţia în cazul violării româncei continuă. Cei doi militari americani sunt în arest de tip domiciliar în unitatea militară americană Del Din din provincia italiană Vicenza.

Soldatul Gray Gerelle Lamarcus susţine că victimele încearcă să obţină bani de la el. "În Italia, sunt mulţi oameni înfometaţi de bani. Este uimitor: am trăit 21 de ani în Statele Unite fără să am probleme cu legea. Cum am venit în Italia, au început problemele", a spus el.

Statele Unite au solicitat repatrierea celor doi militari americani pentru a fi judecaţi de o instanţă americană, dar ministrul italian al Justiţiei, Andrea Orlando, a dat asigurări că cei doi militari americani acuzaţi de violarea româncei vor fi judecaţi în Italia.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!