Actrița Charlize Theron afirmă că este posibil să se căsătorească cu Sean Penn

Actrița Charlize Theron afirmă că este posibil să se căsătorească cu Sean Penn

Actrița Charlize Theron admite că ar putea să se căsătorească cu iubitul său, actorul Sean Penn, pe care îl consideră 'extrem de atrăgător', scrie UPI. Theron și Penn au fost prieteni înainte de a forma un cuplu. Însă actrița a dezvăluit recent într-un interviu pentru revista Esquire ce sentimente are pentru actorul în vârstă de 54 de ani, subliniind că relația lor se bazează pe respect reciproc și dragostea pentru actorie.

'Este frumos să fii implicat într-o relație în care prietenia este pe primul loc', a declarat Charlize Theron, adăugând că este vorba despre o relație clădită în 20 de ani în care au interacționat în diferite situații.

Agreez orice posibilitate care poate apărea, a spus Charlize Theron despre căsătorie, adăugând însă că se bucură de orice moment al vieții sale și 'se simte foarte, foarte norocoasă'.

Primele informații despre relația celor doi au apărut în ianuarie 2014, iar în luna mai a aceluiași an ei au confirmat că formează un cuplu.

Sean Penn, care a fost căsătorit de două ori, a declarat reporterilor că alături de Charlize Theron ar putea avea parte de prima sa 'căsătorie adevărată', denumind-o pe actriță dragostea vieții sale.

Charlize Theron a avut o relație de nouă ani cu actorul Stuart Townsend, iar în 2012 l-a adoptat pe Jackson, fiul său. Sean Penn a fost căsătorit cu Madonna (1985-1989) și cu actrița Robin Wright (1996-2010) cu care are un fiu, Hopper, și o fiică, Dylan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani