Actriţa Elizabeth Pena a murit la vârsta de 55 de ani

Actriţa Elizabeth Pena a murit la vârsta de 55 de ani

Actriţa americană Elizabeth Pena, apărută recent ca invitată specială în cadrul serialului de comedie "O familie modernă", a murit la vârsta de 55 de ani, la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, iar cauza morţii nu a fost deocamdată dată publicităţii.

Actriţa Elizabeth Pena a murit la vârsta de 55 de ani (Imagine: Hepta)

Actriţa Elizabeth Pena a jucat în roluri secundare în multe producţii de-a lungul anilor 1980 şi 1990, iar recent a apărut ca invitată specială în cadrul serialului de comedie "O familie modernă/ Modern family", unde a interpretat-o pe Pilar, mama personajului Gloria, jucat de Sofia Vergara, informează contactmusic.com .

Pena, cunoscută pentru apariţia în filme ca "Scara lui Iacob/ Jacob's Ladder", din 1990, şi "la Bamba", din 1987, s-a născut în 1959, la New Jersey, într-o familie de imigranţi cubanezi. A avut o carieră de aproximativ 40 de ani, după ce a debutat în teatru la New York, în adolescenţă, reuşind apoi să obţină un rol în filmul din 1979 despre imigranţii cubanezi care caută o viaţă mai bună în Statele Unite ale Americii, intitulat "El super".

Spre sfârşitul anilor 1980, Pena a jucat în serialul TV "I married Dora", alături de Juliette Lewis, iar în anii 1990 a jucat în filme ca "Blue Steel", "Ora de vârf" şi "Prieteni de departe". De asemenea, şi-a împrumutat vocea pentru o serie de personaje din filme de animaţie.

La începutul acestui an, Elizabeth Pena, care are doi copii, a jucat în primul sezon al serialului "Matador", difuzat de reţeaua de televiziune destinată comunităţii latino din Statele Unite ale Americii, El Rey Network.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...