Alyssa Milano a născut o fetiţă

Alyssa Milano a născut o fetiţă

Actriţa Alyssa Milano a născut, joi, o fetiţă, pe care a botezat-o Elizabella Dylan Bugliari şi care este al doilea copil al său cu David Bugliari.

Alyssa Milano a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alyssa Milano, în vârstă de 41 de ani, şi soţul său, David Bugliari, mai au un fiu, Milo, în vârstă de trei ani. Un reprezentant al vedetei a declarat pentru revista People: "Mama şi fetiţa sunt foarte bine", potrivit contactmusic.com.

Milano, care joacă în serialul TV "Mistresses", şi-a anunţat sarcina în luna martie, prin publicarea unui articol pe site-ul său, care conţinea şi o poză cu o barză. "Ne bucurăm să vă spunem ca Milo va fi frate mai mare!", a scris vedeta atunci.

Alyssa Milano şi David Bugliari, în vârstă de 35 de ani, impresar la Creative Artists Agency, s-au căsătorit în august 2009, la New Jersey, după o relaţie de trei ani.

Alyssa Milano, născută pe 19 decembrie 1972, este o actriţă şi fostă cântăreaţă americană, ce s-a făcut remarcată după ce a urcat pe scenă pe Broadway, în spectacolul "Annie". Ea a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Samantha Micelli din serialul "Cine este şeful?/ Who's the Boss?" şi Phoebe Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene

5 VIDEO Incendiu puternic la Moscova!