Angelina Jolie este cea mai admirată femeie din lume (sondaj)

Actrița americană Angelina Jolie a fost desemnată 'cea mai admirată femeie din lume' de o anchetă sociologică efectuată de firma britanică YouGov, devansând personalități precum laureata din acest an a Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, sau fosta primă doamnă a SUA Hillary Clinton, scrie miercuri cotidianul spaniol 'ABC'.

Artistă, regizoare, soție iubitoare și mamă atentă a șase copii, Angelina Jolie este imaginea vie a reușitei în carieră și în viața personală, fiind mai apreciată și decât Regina a II-a a Marii Britanii sau președinta Congresului național Indian, Sonia Gandhi, conform celor peste 25.000 de persoane din 23 de țări care au participat la sondaj.

Deținătoare a mai multor premii de prestigiu, printre care și un Oscar, actrița de 39 de ani căsătorită cu colegul său de breaslă nu mai puțin faimos Brad Pitt s-a afirmat, în ultimii ani, și ca o luptătoare pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, fiind numită chiar ambasador ONU al bunăvoinței.

Totodată, ea și-a câștigat respectul multor oameni și prin combaterea ororilor războaielor prin două filme pe care le-a realizat în calitate de regizor, 'In the land of blood and honey' și 'Unbroken' ('De neînvins'). AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …