Angelina Jolie este cea mai admirată femeie din lume (sondaj)

Angelina Jolie este cea mai admirată femeie din lume (sondaj)

Actrița americană Angelina Jolie a fost desemnată 'cea mai admirată femeie din lume' de o anchetă sociologică efectuată de firma britanică YouGov, devansând personalități precum laureata din acest an a Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, sau fosta primă doamnă a SUA Hillary Clinton, scrie miercuri cotidianul spaniol 'ABC'.

Artistă, regizoare, soție iubitoare și mamă atentă a șase copii, Angelina Jolie este imaginea vie a reușitei în carieră și în viața personală, fiind mai apreciată și decât Regina a II-a a Marii Britanii sau președinta Congresului național Indian, Sonia Gandhi, conform celor peste 25.000 de persoane din 23 de țări care au participat la sondaj.

Deținătoare a mai multor premii de prestigiu, printre care și un Oscar, actrița de 39 de ani căsătorită cu colegul său de breaslă nu mai puțin faimos Brad Pitt s-a afirmat, în ultimii ani, și ca o luptătoare pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, fiind numită chiar ambasador ONU al bunăvoinței.

Totodată, ea și-a câștigat respectul multor oameni și prin combaterea ororilor războaielor prin două filme pe care le-a realizat în calitate de regizor, 'In the land of blood and honey' și 'Unbroken' ('De neînvins'). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...