Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nuntă

Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nuntă

Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lor, care a avut loc pe 23 august, în Franţa, iar banii au fost donaţi în scopuri caritabile.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nuntă (Imagine: Hepta)

Fotografiile de la căsătoria cuplului au fost publicate de revistele Hello! şi People, cele două publicaţii plătind fiecare câte 2,5 milioane de dolari pentru dreptul de a difuza imaginile. Revista Hello! deţine drepturile de difuzare la nivel mondial, potrivit dailymail.co.uk .

Cele două vedete au ales personal ca fotografiile să fie făcute de un profesionist de la agenţia Getty Images, cu care mai lucraseră anterior.

Cuplul hollywoodian nu a oferit niciun detaliu despre acest subiect, dar, potrivit radaronline.com, toţi banii au fost donaţi în scopuri caritabile, cei doi actori fiind cunoscuţi pentru implicarea lor în cauze umanitare.

În 2008, Pitt şi Jolie au primit 14 milioane de dolari, potrivit presei tabloide, pentru fotografiile cu gemenii cuplului, Knox şi Vivienne.

"Brad şi Angelina ştiau că există un interes enorm pentru imagini de la nunta lor şi au decis să doneze banii unei fundaţii caritabile. Cei doi au mai făcut acest lucru de multe ori în trecut", a declarat o sursă pentru radaronline.com.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”