Apple a vândut în trei zile peste 13 milioane de telefoane iPhone 6S și 6S Plus

Apple a vândut în trei zile peste 13 milioane de telefoane iPhone 6S și 6S Plus

Grupul informatic american Apple Inc a anunțat, luni, că în primul weekend după lansarea noilor versiuni ale telefoanelor iPhone a vândut peste 13 milioane de exemplare de iPhone 6S și 6S Plus, depășind recordul înregistrat după ce a pus în vânzare precedentele versiuni, transmite AFP.

Anul trecut, când a dezvăluit modelele iPhone 6 și 6 Plus, Apple a vândut 10 milioane de exemplare în primul weekend de la lansare, însă atunci grupul american a decis să amâne lansarea iPhone 6 și 6 Plus pe piața din China deoarece a așteptat să primească aprobarea autorităților de reglementare.

'Vânzările de iPhone 6s și iPhone 6s Plus au fost fenomenale, devansând precedentele recorduri de vânzări înregistrate în primul weekend din istoria Apple', a declarat directorul general Tim Cook.

Primul val de țări pentru care iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi este format din SUA, Australia, Marea Britanie, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia. Smartphone-urile iPhone 6s și iPhone 6s Plus, noile vârfuri de gamă ale Apple, vor ajunge în România, prin intermediul QuickMobile, începând cu 30 septembrie, la doar 5 zile de la lansarea oficială în SUA.

Smartphone-urile iPhone 6s și iPhone 6s Plus au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului — 4,7 inch, respectiv 5,5 inch—, însă vin cu multiple îmbunătățiri. Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mail-urilor și aduce jocurile la un nivel superior. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …