Aroganţe ţărăneşti/Palatul lui Dragnea, decor pentru videoclipul viitorului ginere-VIDEO

Aroganţe ţărăneşti/Palatul lui Dragnea, decor pentru videoclipul viitorului ginere-VIDEO

Uşor, uşor, baronii, cu televiziunile securiştilor în spate, pe post de botniţă, ne sfidează, rânjindu-ne în faţă. Şi-şi etalează, cu trufie şi nesimţire, mega-bogăţia deşănţată. Iar cel mai recent eveniment este de-a dreptul scârbos. Ca un scuipat în faţă. Odrasla lui Dragnea ne arată ce înseamnă tupeu. Pentru necunoscători, putem spune că palatul şi moşia lui Dragnea de la Alexandria, cu toate utilităţile, valorează peste 5 milioane de euro. Vorbim de aprecierea unui ins care a stat acolo o zi şi jumătate şi a văzut cam tot. Şi se pricepe. Este incredibil..

Alex Mațaev, fost concurent la emisiunea X Factor, aflat în prezent într-o relație amoroasă cu fiica vicepremierului Dragnea, și-a lansat recent videoclipul pentru piesa ”Cu capul în nori”. În clip apare iubita sa, Alexandra, dar și vastul domeniul al familiei Dragnea din Alexandria.

Domeniul vicepremierului Liviu Dragnea, până acum ferit de ochii presei, a devenit platou de filmare pentru Alex Mațaev, artistul din Republica Moldova, devenit celebru în țara noastră după ce a participat la emisiunea X Factor.

Cel mai recent clip al său o are protagonistă pe Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului, iar imaginile surprind terenul de tenis cu nocturnă, piscina, dar și casa care tronează în mijlocul ”moșiei”, notează Adevărul.

Tânărul solist moldovean apare în imagini cântând la chiatară lungit pe pajiște, iar cei doi îndrăgostiți sunt filmați în timp ce se plimbă prin curtea de 6.895 de metri pătrați.

Liviu Dragnea a cumpărat prima parte a acestui domeniu în anul 2002. De atunci a mai alipit patru curţi vecine, ajungând la dimensiunea de aproximativ 7.000 mp. În martie martie 2011, i-a donat fiului său 2.859 de mp, clădire plus construcţie, astfel că în declaraţia sa de avere, apar 4.036 de mp.

Moşia, văzută şi din elicopter

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia