Care sunt cei mai periculoşi şoferi în funcţie de zodie

Care sunt cei mai periculoşi şoferi în funcţie de zodie

Experţii de la InsuranceHotline au efectuat un studiu pe baza datelor adunate de la mai mult de 100.000 de clienti în ultimii şase ani. Rezultatele arată pattern-uri interesante în modul diferitelor semne zodiacale, pe baza cărora s-au tras anumite concluzii.

Cei mai periculoşi şoferi sunt Balanţele. Cei mai blânzi şi atenti reprezentanţi ai zodiacului sunt cei mai periculoşi şoferi, din cauza volatilitătii lor, incertitudinii şi uşurinţei cu care li se poate distrage atenţia. Când are nevoie să acţioneze rapid, Balanţele se panichează.

Vărsătorii ocupă locul imediat dupa balanţe în clasamentul şoferilor nesiguri. Ei nu respectă regulile de circulaţie şi neagă vina atunci când au provocat accidente. Le lipseşte orice disciplină şi responsabilitate.

În mod natural, Berbecii sunt, de asemenea, în partea de sus a listei, din cauza temperamentului lor aprins şi fără pic de răbdare. În general, ei sunt Şoferi buni, dar cred că viaţa este mereu o competiţie. Mai mult decât atât, au în mod constant dorinţa să dovedească faptul că sunt cei mai rapizi şi mai curajoşi, lucru care poate deveni uneori fatal.

Punem Peştii pe al patrulea loc, deoarece ei sunt melancolici, distrasi şi cu capul în nori. Reactiile lor nu sunt cele mai rapide. În multe cazuri, nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă pe drum, ca şi cum ar fi protejaţi de o forţă divină. Conduc totuşi binişor, dar nu au abilităţi pentru reacţii rapide în situaţii critice.


Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”