Ce nu au găsit doi CHIRIAŞI timp de un an, în locuinţa închiriată: "Mirosea îngrozitor"

Ce nu au găsit doi CHIRIAŞI timp de un an, în locuinţa închiriată: "Mirosea îngrozitor"

Doi chiriaşi au trăit un an într-o casă fără să descopere cadavrul proprietarului dispărut

Samuel McAlpine dispăruse de un an atunci când fosta sa soţie a venit să cureţe casa din Alaska pe care cei doi o împărţiseră. Femeia, care vroia să închirieze locuinţa unor alţi chiriaşi, a descoperit că un miros îngrozitor venea din zona de sub scările casei, folosită ca spaţiu de depozitare. Acolo ea şi-a descoperit fostul soţ, scrie Anchorage Daily News , mort.

Bărbatul fusese dat dispărut de mama sa, care spusese Poliţiei că fiul său nu se întorsese de la o întâlnire cu o femeie. Trei zile mai târziu, casa era închiriată. Se crede că bărbatul a murit chiar după ce s-a întors de la întâlnire.

Mirosul se pare că nu îi deranjase deloc pe cei doi chiriaşi, care lucrează amândoi în armată şi, se crede, au petrecut destul de puţin timp în locuinţă. "Nu ştiu cât de des erau acasă şi nici dacă s-au aflat într-o zonă de conflict. Oricum, mirosul a devenit puternic rapid", spune reprezentantul Poliţiei.

Bărbatul ar fi murit din cauze naturale, fără să se cunoască dacă alcoolul sau drogurile au jucat un rol în decesul său. Poliţia exclude varianta unei crime.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...