Cristina Dochianu, despre mutarea la Prima TV: „După şapte ani am simţit nevoia de schimbare“

Cristina Dochianu, despre mutarea la Prima TV: „După şapte ani am simţit nevoia de schimbare“

Cele mai importante declaraţii:

„Eu nu am ales această meserie, ea m-a ales pe mine. Eu eram model, am avut noroc, Dan Capatos, care a fost şeful meu, m-a descoperit. El m-a plăcut, m-a văzut şi am rămas la probe. Am prezentat rubrica de horoscop, apoi am trecut la sport. Mă uitam la prezentatoarele de sport, le admiram şi îmi doream să ajung acolo. A fost o trecere normală. Mă uit la evenimentele sportive pentru că soţul meu e mare fan. Îmi place să ma uit la fotbal şi la tenis. Mi-ar plăcea să merg la un meci al Barcelonei“, începe Cristina Dochianu.

Despre proaspăta logodnă

„Era un pas pe care familia mea îl aştepta, anul trecut de Crăciun am primit inelul, deşi nu eram de foarte mult timp împreună. Atunci când eşti sigur de sentimentele tale nu are rost să mai amâni. Nu sunt cuvinte cu care poţi descrie ce simţi. Mereu mă emoţionez când vorbesc de soţul meu“, spune Cristina despre proaspăta sa logodnă.

Cristina Dochianu FOTO David Muntean

„După şapte ani am simţit nevoia de schimbare, am fost primită foarte bine, chiar mă bucur. Am emoţii, e normal, e un nou capitol. Am găsit o echipă tânără cu care abia aştept să lucrez. O să prezint rubrica „Sport“ în timpul săptămânii“, explică ea.

Cristina Dochianu FOTO David Muntean

„Mă bucur de prezent, mă bucur de ce se întâmplă acum. Mai departe mă voi gândi ce fac. Sunt bucuroasă pentru că prezint ce-mi place. Am practicat squash-ul, chiar îmi place. Ar trebui să mai merg la sală. În copilărie nu am făcut sport, mi-ar fi plăcut să joc tenis, dar nu am avut ocazia. Acum nu mai simt nevoia să mai apar în reviste pentru adulţi“, încheie noua prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima TV.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

2 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România

3 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

4 Așa o fi?

5 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …