Cupa României va fi difuzată în următorii 3 ani de Digi Sport şi Dolce Sport. Pro TV are două opţiuni

Cupa României va fi difuzată în următorii 3 ani de Digi Sport şi Dolce Sport. Pro TV are două opţiuni

Meciurile de fotbal din Cupa României vor fi difuzate în următorii trei ani de televiziunile Digi Sport şi Dolce Sport, în timp ce Pro TV va avea două opţiuni (free-to-air), care vor putea fi văzute însă şi la televiziunile sportive deţinute de RCS&RDS, respectiv Telekom.

Cupa României va fi difuzată în următorii 3 ani de Digi Sport şi Dolce Sport. Pro TV are două opţiuni (Imagine: Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de Andi Vilara, responsabilul de achiziţii al Digi Sport, în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în contextul analizării de către membrii CNA a unei solicitări primite de la RCS&RDS pentru modificarea licenţei audiovizuale a acestei televiziuni.

Întrebat de membrii CNA ce drepturi TV de competiţii deţine Digi Sport, Andi Vilara a spus: "Am cumpărat suficient de multe drepturi pentru a putea să satisfacem toate gusturile (...) Astăzi se va anunţa că am luat şi Cupa României".

Totodată, răspunzând unor întrebări adresate de presa prezentă la CNA, Andi Vilara a spus: "Noi (Digi Sport, n.r.) avem toată Cupa României împreună cu Romtelecom (actualul Telekom, care deţine televiziunea Dolce Sport, n.r.). Vor fi două opţiuni free-to-air la Pro TV, pe care le vom da şi noi".

Astfel, Cupa României va avea "acoperire maximă" în următorii trei ani, a precizat Vilara.

Licitaţia pentru obţinerea drepturilor TV de difuzare a Cupei României în următorii trei ani a fost organizată de Federaţia Română de Fotbal.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) este organizatorul competiţiei Cupa României.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa