Fotografia postată pe Facebook cu două cățelușe "îmbrățișate", înainte de a fi eutanasiate, le-a salvat viața

O fotografie cu două cățelușe care se "îmbrățișează" într-un adăpost pentru animale, cu câteva ore înainte de a fi eutanasiate, a primit peste 16.000 de like-uri și a fost redistribuită de peste 9.000 de ori pe rețeaua de socializare Facebook, reușind în același timp să le salveze viețile, scrie abcnews.com. Campania declanșată pe Facebook pentru salvarea acestor cățelușe a dus la strângerea sumei de 3.400 de dolari, bani folosiți pentru tratarea celor două.

'Le place să se joace împreună', a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizației 'Angels Among Us Pet Rescue', unde sunt găzduite în prezent cele două cățelușe.

Fotografia cu cele două cățelușe, Kala, în vârstă de opt luni din rasa old hound, și Keira, din rasa boxer cu vârsta de un an, a fost realizată la 20 iulie, într-un adăpost dintr-o zonă rurală din statul Georgia, înainte de a fi salvate de voluntarii societăților 'Angels Among Us Pet Rescue' și 'Etowah Valley Humane Society'.

'În două ore și șase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat și cele două cățelușe prietene au fost salvate', potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

După ce fotografia cu Kala și Keira a fost postată pe Facebook iubitorii de animale au dat peste 16.000 de like-uri și au redistribuit de peste 9.000 de ori fotografia cu cele două cățelușe, reușindu-se totodată strângerea sumei de 3.400 de dolari pentru medicația necesară cățelușelor.

Un reprezentant al organizației 'Angels Among Us Pet Rescue' a declarat pentru ABC News că voluntarii celor două organizații au luat cățelușele din adăpostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore înainte de a fi eutanasiate. Următorul pas pentru Kala și Keira este găsirea unui cămin permanent la o familie. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

2 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

5 Analiză New York Times / De ce rata deceselor cauzate de COVID-29, în Germania, este mai scăzută față de alte s…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic