Fotografia postată pe Facebook cu două cățelușe "îmbrățișate", înainte de a fi eutanasiate, le-a salvat viața

Fotografia postată pe Facebook cu două cățelușe "îmbrățișate", înainte de a fi eutanasiate, le-a salvat viața

O fotografie cu două cățelușe care se "îmbrățișează" într-un adăpost pentru animale, cu câteva ore înainte de a fi eutanasiate, a primit peste 16.000 de like-uri și a fost redistribuită de peste 9.000 de ori pe rețeaua de socializare Facebook, reușind în același timp să le salveze viețile, scrie abcnews.com. Campania declanșată pe Facebook pentru salvarea acestor cățelușe a dus la strângerea sumei de 3.400 de dolari, bani folosiți pentru tratarea celor două.

'Le place să se joace împreună', a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizației 'Angels Among Us Pet Rescue', unde sunt găzduite în prezent cele două cățelușe.

Fotografia cu cele două cățelușe, Kala, în vârstă de opt luni din rasa old hound, și Keira, din rasa boxer cu vârsta de un an, a fost realizată la 20 iulie, într-un adăpost dintr-o zonă rurală din statul Georgia, înainte de a fi salvate de voluntarii societăților 'Angels Among Us Pet Rescue' și 'Etowah Valley Humane Society'.

'În două ore și șase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat și cele două cățelușe prietene au fost salvate', potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

După ce fotografia cu Kala și Keira a fost postată pe Facebook iubitorii de animale au dat peste 16.000 de like-uri și au redistribuit de peste 9.000 de ori fotografia cu cele două cățelușe, reușindu-se totodată strângerea sumei de 3.400 de dolari pentru medicația necesară cățelușelor.

Un reprezentant al organizației 'Angels Among Us Pet Rescue' a declarat pentru ABC News că voluntarii celor două organizații au luat cățelușele din adăpostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore înainte de a fi eutanasiate. Următorul pas pentru Kala și Keira este găsirea unui cămin permanent la o familie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

2 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

3 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

4 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

5 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...