Gisele Bündchen, ULUITĂ după întâlnirea cu Dalai Lama

Gisele Bündchen, ULUITĂ după întâlnirea cu Dalai Lama

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen s-a folosit din plin de avantajele oferite de statutul ei de vedetă internaţională şi a obţinut o întâlnire privată cu cel de-al 14-lea lider tibetan, Dalai Lama.

Modelul brazilian, în vârstă de 34 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care o prezintă alături de Dalai Lama şi de cei doi copii ai ei - Vivian, în vârstă de doi ani, şi Benjamin, în vârstă de cinci ani, informează dailymail.co.uk.

Imaginea îl prezintă pe Dalai Lama în timp ce se apleacă pentru a-l saluta pe Benjamin, cuprinzându-i obrajii cu ambele mâini şi întâmpinându-l cu un zâmbet radios.

"Ce sursă de inspiraţie, ce om amabil! Sunt recunoscătoare pentru acest moment magic", a declarat Gisele Bündchen în textul care însoţeşte fotografia respectivă.

Top-modelul apare în aceeaşi imagine în picioare, la rândul ei zâmbitoare, ţinând-o în braţe pe fiica ei, Vivian.

Gisele Bündchen a fost prezentă de curând la Paris unde a filmat noua reclamă pentru celebrul parfum Chanel No.5. Reclama face parte dintr-o nouă campanie coordonată de Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel.

În august 2014, Gisele Bündchen a fost desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 47 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 - iunie 2014.

Gisele Bündchen a devenit celebră după ce a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria's Secret.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 37 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei