Gwyneth Paltrow: Brad Pitt a fost prea bun pentru mine

Gwyneth Paltrow: Brad Pitt a fost prea bun pentru mine

Actriţa Gwyneth Paltrow a vorbit recent despre relaţiile sale cu Brad Pitt şi Ben Affleck, declarând că Pitt a fost prea bun pentru ea, iar Affleck "nu se afla într-un moment bun al vieţii", propice dragostei, în perioada în care se vedeau.

Într-un interviu acordat vedetei de radio americane Howard Stern, actriţa Gwyneth Paltrow, în vârstă de 42 de ani, care s-a despărţit de fostul soţ, Chris Martin, anul trecut, a spus că nu are niciun drept să romantizeze relaţia cu Brad Pitt, dar a recunoscut că a fost foarte îndrăgostită de fostul său logodnic, potrivit contactmusic.com .

"În mod clar, m-am îndrăgostit de el. Era atât de frumos şi de drăguţ. Adică, vreu să zic că era Brad Pitt...! Dar eu eram aşa un copil, aveam 22 de ani când l-am întâlnit. A trebuit să ajung la 40 de ani ca să îmi dau seama ce am avut. Nu poţi lua decizia asta când ai 22 de ani... . Eu nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine... . Nu ştiam ce fac", a declarat Paltrow.

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei "Seven", din 1995, şi au avut o relaţie timp de aproape trei ani.

La sfârşitul anilor 1990, Paltrow a avut o relaţie, tot de trei ani, cu Ben Affleck. Actriţa a spus că nu are la fel de multe amintiri plăcute referitor la această relaţie.

"Nu era momentul potrivit pentru el să aibă o iubită. Cred că atunci când ai douăzeci şi ceva de ani, te cam ia valul... . Când eşti o puştoiacă, tinzi să fii mai superficială şi esti mai imatură şi crezi că dacă eşti cu cineva atrăgător te validează pe tine într-o oarecare măsură. Nu e adevărat", a comentat Paltrow.

Părinţii actriţei i-au spus, de asemenea, că nu erau convinşi că Affleck era alesul ei. "Cred că au apreciat faptul că este foarte inteligent şi foarte talentat şi amuzant. Le plăcea de el, dar n-au avut o problemă cu faptul că nu am rămas împreună", a precizat actriţa.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...