Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au plecat împreună într-o vacanţă pe o insulă privată din Bahamas

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au plecat împreună într-o vacanţă pe o insulă privată din Bahamas

Actriţa Gwyneth Paltrow şi soţul ei, cântăreţul Chris Martin, care au anunţat săptămâna trecută că s-au despărţit, au plecat împreună, duminică, într-o vacanţă de câteva zile alături de cei doi copii ai lor, pe o insulă privată din Bahamas, care aparţine cântăreţilor Faith Hill şi Tim McGraw.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk , Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au luat avionul, duminică, de pe insula Eleuthera din Bahamas, unde îşi petreceau câteva zile de vacanţă, după anunţul despărţirii lor, şi au ajuns pe insula privată Goat Cay, aflată la mică distanţă. Ei sunt însoţiţi de cei doi copii ai lor - Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani.

O sursă care i-a văzut îmbarcându-se la bordul acelui avion privat a declarat pentru MailOnline: "Amândoi păreau fericiţi şi calmi. Chris purta o pălărie, iar Gwyneth purta un tricou alb. Au condus automobilul chiar până lângă avionul privat care îi aştepta".

Avionul a decolat în jurul orei locale 09.50 şi a aterizat pe Cave Cay, o insulă privată pe care avioanele comerciale nu au voie să aterizeze, unde au fost întâmpinaţi de mai mulţi angajaţi, alături de care au urcat la bordul unui vas care i-a transportat până la o insulă privată de 6,8 hectare, deţinută din 2008 de cântăreţii americani de muzică country Faith Hill şi Tim McGraw.

Reşedinţa de pe acea insulă privată este compusă dintr-o vilă cu patru dormitoare, un turn de observare şi trei căsuţe mai mici pentru personajul administrativ.

În ciuda despărţirii lor, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi Gwyneth Paltrow au declarat că vor rămâne foarte buni prieteni de dragul copiilor lor şi au părut în relaţii mai bune ca niciodată în timpul unei cine luate în compania unor prieteni weekendul trecut.

O sursă, prezentă în acelaşi restaurant în care cele două vedete au luat cina, a declarat: "Chris a făcut-o pe Gwyneth să râdă, până când aceasta a trebuit să îşi şteargă lacrimile din colţurile ochilor. Nici nu ai zice că ei divorţează. Au discutat foarte mult şi păreau cu adevărat fericiţi împreună".

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Următorul album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - va fi lansat pe piaţă pe 19 mai.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”