Horoscop: Află care sunt cele mai infidele zodii

Horoscop: Află care sunt cele mai infidele zodii

 Astrele au un cuvânt de spus în această privință, deoarece anumite semne zodiacale sunt mai predispuse la a înșela, spre deosebire de altele, scrie yve.ro.

În zilele noastre, este destul de greu să găsim o persoană fidelă, care să se ridice la așteptările pe care le avem.

Iată care sunt zodiile tentate să înșele cel mai mult.

Berbec

Berbecul este influențat de Marte, planeta acțiunii și a dorinței, de aceea are o fire impulsivă, energetică, este grăbit și focos, îi place noutatea. Berbecul este deseori tentat să înșele și își dorește mai multă pasiune în relație, vrea pe cineva care să țină pasul cu el.

Taur

Taurul este guvernat de Venus, planeta senzualității și a dragostei; este un semn stabil, practic, posesiv, loial, nu îi place schimbarea. Înșală rareori, când suspectează că partenerul nu îi este la fel de credincios.

Gemeni

Zodia Gemeni este influențată de Mercur, iar trăsăturile sale sunt curiozitatea, nerăbdarea și comunicarea. Acești nativi obișnuiesc să înșele deseori, mai ales atunci când comunicarea din cuplu nu mai este ca la început, este nevoie să fie permanent stimulați intelectual.

Rac

Racii depind de influența Lunii, care îi face romantici, sensibili, protectori, „de casa”. Aceștia sunt foarte puțin tentați să înșele; când totuși se întâmplă, este pentru că simț nevoia de a căpăta încredere în propria persoană.

Citeste articolul complet pe http://yve.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Expo-nuri în Poliția Română?

4 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

5 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor