Horoscop: Femeia perfectă în funcție de zodii

Horoscop: Femeia perfectă în funcție de zodii

Caracteristicile personalității sunt influențate de semnul zodiacal, de aceea cu anumite persoane rezonăm, iar cu altele nu putem lega nici măcar o discuție. Iată care sunt trăsăturile femeii ideale conform zodiei fiecărui bărbat și cu ce semne are șanse foarte mari să formeze o pereche reușită.

 Berbec

Pentru bărbatul din zodia Berbec, femeia ideală are clasă, este manierată, știe cum să se poarte în societate, îl face să se simtă mândru că sunt împreună, dar în același timp este și o bună gospodină. Trebuie să îi acorde atenție și sprijin. Pentru el, femeia perfectă este, de multe ori Leu, Săgetător sau Balanța.

 Taur

Bărbatului din zodia Taur îi place femeia misterioasă, interesantă, care îi stârnește curiozitatea și îi menține interesul, dar care în același timp îi tolerează caracterul secretos și îi ghicește starea de spirit, deoarece este introvertit. Face pereche foarte bună în general cu femeia Capricorn, Fecioară sau Scorpion.

 Gemeni

Femeia perfectă pentru bărbatul din zodia Gemeni este aceea care se poartă natural cu el, îi suportă capriciile și nu îl sâcâie; trebuie să aibă nervi tări și să îi placă provocările, iar în același timp să își păstreze ea însăși o latură misterioasă, care să îi stârnească imaginația. Face casă bună cu femeia Balanța, Vărsător sau Leu.

Citeste tot articolul pe yve.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…