Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) au primit aprobarea CNA de a lansa postul de radio Focus FM la Buzău

Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) au primit aprobarea CNA de a lansa postul de radio Focus FM la Buzău

CNA a decis, marţi, să acorde decizia de autorizare a Focus FM la Buzău, astfel încât poate începe efectiv să emită acest post de radio deţinut de jurnalistul Ion Cristoiu şi de Vlad Pufu, cel din urmă fiind şi directorul general adjunct al televiziunii de ştiri B1 TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Media Grup Production SRL, de autorizare a postului de radio Focus FM din Buzău.

Societatea Media Grup Production SRL, care îi are ca asociaţi pe Vlad Pufu (51,0037765852%) şi Ion Cristoiu (48,9962234148%), a obţinut o licenţă audiovizuală pentru Focus FM la Buzău, la un concurs organizat de CNA în noiembrie 2013.

Postul de radio generalist Focus FM va difuza programe de informare (19,34%), programe de divertisment (76,14%) şi publicitate (4,52%).

Societatea Media Grup Production SRL deţine trei licenţe pentru postul de radio Focus FM (la Buzău, Focşani şi Râmnicu-Sărat) şi două pentru televiziunea Focus TV (la Buzău şi Focşani).

Postul de radio Focus FM a mai avut o licenţă audiovizuală pentru localitatea Buzău, însă aceasta a expirat pe 5 iunie 2013, iar societatea Media Grup Production SRL nu a făcut dovada acordării facilităţilor la plata obligaţiilor restante la bugetul de stat până la termenul acordat de Consiliu, respectiv 18 iulie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului. Astfel, CNA a decis atunci respingerea cererii societăţii de prelungire a valabilităţii licenţei audiovizuale pentru Focus FM Buzău.

Ulterior, societatea Media Grup Production SRL s-a înscris la concursul organizat de CNA la sfârşitul anului trecut şi a obţinut o nouă licenţă audiovizuală pentru Focus FM Buzău, pe care, în urma deciziei de marţi a Consiliului, o şi poate pune în funcţiune.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor