Irina Radu, validată la Comisiile de cultură pentru şefia TVR: "N-o să interzic nimic"

Irina Radu, validată la Comisiile de cultură pentru şefia TVR: "N-o să interzic nimic"

Plenul Parlamentului a votat, miercuri, numirea Irinei Radu ca preşedinte interimar al TVR, cu 231 voturi "pentru" şi doar 3 voturi "împotrivă", în condiţiile în care PNL nu a participat la vot.

Irina Radu (Imagine: Adrian Staicoviciu/Mediafax Foto)

Irina Radu a spus că a avut emoţii şi că este conştientă de riscul pe care şi l-a asumat prin preluarea conducerii TVR, dar a considerat că are o datorie faţă de colegi şi faţă de cei care i-au cerut sprijinul.

Ea a mai spus că este prematur să spună ce planuri are din noua poziţie de şef al TVR, dar atenţia sa se va îndrepta spre modificarea legii, prioritatea acum fiind însă plata salariilor şi audienţa.

"Trebuie să ne asigurăm că toţi colegii îşi vor lua salariile", a spus Irina Radu, după votul din Parlament, adăugând că nu este satisfăcută de emisiunile TVR din acest moment şi că s-au dat şi lucruri incorete de-a lungul timplului, din punct de vedere jurnalistic.

"Trebuie să fim ceea ce aşteaptă lumea de la noi", a spus Radu, precizând că se referă la telespectatori şi mai puţin la politicieni.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu