Jennifer Lopez a câștigat 800.000 de euro cântând la o nuntă în India

Jennifer Lopez a câștigat 800.000 de euro cântând la o nuntă în India

Interpreta americană Jennifer Lopez a încasat 800.000 euro pentru o prestație de aproximativ 45 de minute la nunta milionarului Sajay Hinduja cu designerul Anusuya Mahtani, relatează ziarul spaniol "El Pais", precizând că mirele este fiul lui Gopichand Hinduja, deținătorul unui imperiu financiar și industrial, unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Petrecerea a durat trei zile și a costat peste 20 de milioane de euro, intrând în cartea Guiness a recordurilor ca una dintre cele mai costisitoare nunți din toate timpurile, a relatat cotidianul britanic Daily Mail.

Aproximativ 750 de invitați, printre care și cele mai renumite vedete de la Bollywood, au luat parte la recepția organizată într-un palat din celebrul oraș Udaipur, din regiunea Rajasthan, locul în care s-au filmat câteva secvențe din "Octopussy" (1983), din seria filmelor cu James Bond.

Aceasta nu a fost prima ocazie în care JLo, așa cum o numesc fanii pe actrița de 45 de ani, a primit un onorariu uriaș pentru contribuția ei artistică la o petrecere privată. În urmă cu doi ani, ea a cântat la aniversarea președintelui Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov. A fost recompensată cu 1,5 milioane de euro pentru o prezență pe scenă de 27 de minute. Ulterior, ea și-a cerut scuze pentru acel miniconcert, după cea fost criticată că a dat un show într-o țară al cărei regim este catalogat drept extrem de represiv de organizația Human Rights Watch. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?