Mădălina Popescu a fost numită Head of Operations al HBO România

Mădălina Popescu a fost numită Head of Operations al HBO România, funcţie pe care o ocupă din luna iulie, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii televiziunii.

Mădălina Popescu a fost numită Head of Operations al HBO România

"Începând cu luna iulie a anului curent, Mădălina Popescu ocupă funcţia de Head of Operations al HBO România, păstrând şi poziţia de director financiar pentru HBO România şi HBO Bulgaria, pe care o ocupă din 2007. Din această poziţie, a participat activ în proiectele de expansiune teritorială în Europa ale grupului, fiind parte din echipa care a lansat canalele HBO în Olanda în anul 2011", au spus reprezentanţii HBO.

Mădălina Popescu şi-a început cariera în audit în cadrul companiei Arthur Andersen şi a continuat în domeniu până la ocuparea poziţiei de Manager in Assurance and Advisory Business Services Division la Ernst & Young.

Totodată, Antony Root, Executive Vice President Original Programming & Production HBO Europe, continuă să coordoneze proiectele de producţie originală pe teritoriul României, au mai spus reprezentanţii HBO pentru MEDIAFAX.

Anunţul vine în contextul în care Carmen Harabagiu nu mai ocupă funcţia de Country Manager al HBO România.

Carmen Harabagiu a părăsit funcţia de Country Manager al HBO România, pe care o ocupa de aproape zece ani, după cum a relatat MEDIAFAX, pe 8 iulie, citând surse din industria media.

În ziua următoare, reprezentanţii HBO au confirmat, pentru MEDIAFAX, că Harabagiu nu mai este Country Manager al HBO România, precizând că aceasta nu ocupă o altă poziţie în companie.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

3 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…