Magnatul american Elon Musk a divorţat pentru a două oară de actriţa britanică Talulah Riley

Magnatul american Elon Musk a divorţat pentru a două oară de actriţa britanică Talulah Riley

Magnatul american Elon Musk, cofondator al companiei de plăţi online PayPal, patron al Tesla Motors şi SpaceX, a divorţat pentru a doua oară de actriţa britanică Talulah Riley, au anunţat cei doi vineri într-un comunicat comun.

Magnatul american Elon Musk a divorţat pentru a două oară de actriţa britanică Talulah Riley (Imagine: HEPTA)

Elon Musk, în vârstă de 43 de ani, şi Talulah Riley, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit prima dată în 2010 şi au divorţat în ianuarie 2012, înainte de a se recăsători în 2013. Antreprenorul şi actriţa au precizat însă în comunicatul de vineri că vor rămâne prieteni.

"Elon Musk şi soţia sa, Talulah Riley, anunţă că pun capăt mariajului lor, pe cale amiabilă. Domnul Musk a iniţiat procedura de divorţ, pe 31 decembrie, la Los Angeles", se spune în comunicatul de presă.

Talulah Riley va primi 16 milioane de dolari din partea fostului său soţ, cofondator al companiei PayPal, care activează în domeniul plăţilor online, şi patron al SpaceX, care activează în domeniul industriei spaţiale. De asemenea, Musk este proprietarul companiei Tesla Motors, care produce automobile cu propulsie electrică.

Elon Musk este unul dintre cei mai bogaţi antreprenori din lume, cu un venit net anual de circa opt miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

Musk şi Riley trăiesc separaţi de cinci luni. Cei doi s-au căsătorit pentru a doua oară în iulie 2013.

Talulah Riley "a decis să rămână în Marea Britanie şi să se dedice carierei sale. Ea a petrecut ultimele cinci luni lucrând la primul său film, «Scottish Mussel», în calitate de scenaristă şi regizoare", potrivit comunicatului.

În 2010, Elon Musk a demarat procedura de divorţ, foarte dificilă de altfel, de soţia sa de la acea vreme, scriitoare canadiană de literatura SF Justine Musk, cu care antreprenorul are cinci băieţi. Justine Musk a scris despre divorţ pe blogul său.

Născut în Africa de Sud, Elon Musk şi-a construit averea impresionantă plecând de la mai multe aventuri industriale. Pe lângă SpaceX şi Tesla, Musk este şi şeful companiei SolarCity, firmă ce activează în domeniul panourilor solare, şi administrează şi un fond dedicat educaţiei, energiei curate şi sănătăţii copiilor.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro