Magnatul american Elon Musk a divorţat pentru a două oară de actriţa britanică Talulah Riley

Magnatul american Elon Musk, cofondator al companiei de plăţi online PayPal, patron al Tesla Motors şi SpaceX, a divorţat pentru a doua oară de actriţa britanică Talulah Riley, au anunţat cei doi vineri într-un comunicat comun.

Magnatul american Elon Musk a divorţat pentru a două oară de actriţa britanică Talulah Riley (Imagine: HEPTA)

Elon Musk, în vârstă de 43 de ani, şi Talulah Riley, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit prima dată în 2010 şi au divorţat în ianuarie 2012, înainte de a se recăsători în 2013. Antreprenorul şi actriţa au precizat însă în comunicatul de vineri că vor rămâne prieteni.

"Elon Musk şi soţia sa, Talulah Riley, anunţă că pun capăt mariajului lor, pe cale amiabilă. Domnul Musk a iniţiat procedura de divorţ, pe 31 decembrie, la Los Angeles", se spune în comunicatul de presă.

Talulah Riley va primi 16 milioane de dolari din partea fostului său soţ, cofondator al companiei PayPal, care activează în domeniul plăţilor online, şi patron al SpaceX, care activează în domeniul industriei spaţiale. De asemenea, Musk este proprietarul companiei Tesla Motors, care produce automobile cu propulsie electrică.

Elon Musk este unul dintre cei mai bogaţi antreprenori din lume, cu un venit net anual de circa opt miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

Musk şi Riley trăiesc separaţi de cinci luni. Cei doi s-au căsătorit pentru a doua oară în iulie 2013.

Talulah Riley "a decis să rămână în Marea Britanie şi să se dedice carierei sale. Ea a petrecut ultimele cinci luni lucrând la primul său film, «Scottish Mussel», în calitate de scenaristă şi regizoare", potrivit comunicatului.

În 2010, Elon Musk a demarat procedura de divorţ, foarte dificilă de altfel, de soţia sa de la acea vreme, scriitoare canadiană de literatura SF Justine Musk, cu care antreprenorul are cinci băieţi. Justine Musk a scris despre divorţ pe blogul său.

Născut în Africa de Sud, Elon Musk şi-a construit averea impresionantă plecând de la mai multe aventuri industriale. Pe lângă SpaceX şi Tesla, Musk este şi şeful companiei SolarCity, firmă ce activează în domeniul panourilor solare, şi administrează şi un fond dedicat educaţiei, energiei curate şi sănătăţii copiilor.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…