Melanie Griffith ar vrea să se împace cu fostul ei soț, Antonio Banderas

Melanie Griffith ar vrea să se împace cu fostul ei soț, Antonio Banderas

Actrița americană Melanie Griffith pare în continuare îndrăgostită de Antonio Banderas, actorul spaniol de care a divorțat la sfârșitul anului trecut, scrie miercuri ziarul spaniol "ABC", comentând fotografiile nostalgice postate pe Instagram de vedeta blondă de 57 de ani.

Imaginile o prezintă alături de fostul soț și de fiica lor, Stella del Carmen, într-un moment fericit al căsătoriei lor care a început în 1996 și s-a destrămat în 2014.

În timp ce Antonio Banderas, de 54 de ani, are o nouă legătură sentimentală cu olandeza Nicole Kimpel, de 34 de ani, Melanie Griffith ar dori să-l aibă din nou în preajma ei și încearcă să și-l apropie cu această metodă plină de tandrețe, prin intermediul rețelelor sociale.

Pe de altă parte, Banderas a afirmat că "o iubește și o admiră în continuare" pe mama fiicei lui. El a făcut această mărturisire la Madrid, unde își promovează cel mai recent film, "Autómata", în care apare și Melanie Griffith.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…