MESAJUL tulburător postat de una dintre victimele din Colectiv: "Asta înseamnă să fii SATANIST" - FOTO

MESAJUL tulburător postat de una dintre victimele din Colectiv: "Asta înseamnă să fii SATANIST" - FOTO

Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode, a fost externat vineri de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde a fost internat alături de soţia sa, Sanda, după ce au fost răniţi în incendiul din clubul Colectiv, şi îi mulţumeşte salvatorului său, Claudiu Petre, care ulterior şi-a pierdut viaţa.

TRAGEDIA din Colectiv :Chitaristul Cătălin Scânteie a fost externat şi îi mulţumeşte "îngerului" său, Claudiu Petre (Imagine: Facebook)

Cătălin Scânteie a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost externat vineri de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", urmând ca soţia lui, Sanda, să părăsească acelaşi spital peste o săptămână.

"Externare! ('satanist' externat part 1... urmează nevasta de 'satanist' Sanda Scânteie. Să te externezi, să pleci acasă, să fii aproape ok, să vii la copilul care s-a bucurat să mă vadă, să schimbi becul la lustra din camera lui, să ne uităm ce placă video vrea la upgrade şi să stai în haine de casă precum acum aproape o lună... Asta înseamnă să fii 'satanist'. Că doar aşa au spus 'ei' despre cei care au fost pe 30 octombrie în Colectiv, că sunt satanişti! Odihnească-se în pace toţi cei care s-au dus în acea seară, mare parte prieteni de-ai mei", a scris Cătălin Scânteie pe Facebook.

El a mai scris că este unul dintre răniţii din Colectiv care au fost salvaţi de Claudiu Petre, care a murit în acest incendiu.

"Sunt unul dintre cei salvaţi de Claudiu! Am fost tras de mâini şi de geacă... şi probabil printre ultimii scoşi în viaţă din Colectiv. Am aflat că a murit abia la câteva zile după tragedie pe când mă aflam internat la Spitalul Bagdasar Arseni, de la un prieten comun care a asistat la operaţiunea mea de salvare, arătându-mi-se poza celui care după ce a scos-o şi pe Flavia Lupu nu s-a mai întors afară. Deci vă rog să reţineţi că nu-l cunoşteam, nu mă cunoştea, da? Atunci l-am recunoscut, după ce mi s-a arătat poza. Nu ai cum să uiţi aşa ceva! În acest moment chiar nu am cuvinte să-i mulţumesc. Poate că o voi face pe lumea cealaltă. Te iubesc, îngerul meu! Condoleanţe familiei!", a mai scris Cătălin Scânteie pe Facebook.

Cătălin Scânteie este chitarist al trupei Hatemode şi muzician şi compozitor al trupei Holy Flame.

În urma incendiului din Colectiv a murit şi Simion Alexandru Cătălin, fost colaborator al trupei Hatemode.

După tragedia din Colectiv, preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler lui Claudiu Petre şi lui Adrian Rugină, în semn de apreciere pentru curajul, altruismul şi dăruirea de care au dat dovadă în timpul incendiului.

Bloggerul şi fotograful Claudiu Petre, dat dispărut după incendiul din 30 octombrie din Colectiv, a fost una dintre persoanele care şi-au pierdut viaţa în această tragedie.

Martorii au relatat că tânărul în vârstă de 36 de ani reuşise să iasă din clubul unde a avut loc incendiul în urma căruia au murit 60 de persoane, dar că s-a întors să ajute persoanele rănite, lăsându-şi documentele şi telefonul mobil la un prieten. Potrivit martorilor, bărbatul avea o corpolenţă atletică şi reuşise să scape din infernul declanşat în urma incendiului. El s-a întors, însă, ca să ajute o fată pe care a scos-o din club, după care s-a întors să salveze şi alţi oameni.

Martorii au mai spus că acesta reuşise să iasă şi a doua oară, dar că se vedea că era afectat de incendiu, astfel că a fost urcat într-o ambulanţă, unde i s-au acordat îngrijiri. Din acel moment, acesta nu a mai fost văzut, iar familia şi prietenii l-au căutat peste 30 de ore atât la INML, cât şi la toate spitalele unde fuseseră aduşi răniţi, el nefiind găsit. Abia în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, Claudiu Petre a fost identificat de către familia sa, la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici".

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani