Mickey Rourke a cumpărat un tricou pe care era imprimată o fotografie cu Vladimir Putin - FOTO

Mickey Rourke a cumpărat un tricou pe care era imprimată o fotografie cu Vladimir Putin - FOTO

Mikey Rourke a cumpărat un tricou pe care era imprimată o fotografie a preşedintelui rus Vladimir Putin, în timpul unei vizite pe care actorul american a efectuat-o, luni, în celebrul centru comercial Gum din Moscova, informează AFP.

Mickey Rourke (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul hollywoodian a probat acel tricou sub privirile câtorva sute de persoane şi a decis să îl păstreze.

"Îmi place acest tip", a spus actorul american, în vârstă de 61 de ani, înconjurat de numeroşi jurnalişti, arătându-le noul său tricou pe care era imprimată o fotografie în care Vladimir Putin este reprezentat cu o beretă de marinar rus şi înconjurat de un buchet de flori.

"Îl voi purta peste tot, inclusiv în Statele Unite", a adăugat Mickey Rourke, în contextul în care relaţiile dintre Moscova şi Washington au devenit în ultimele luni extrem de tensionate din cauza crizei din Ucraina.

Alte tricouri puse în vânzare luni la Moscova îl prezintă pe Vladimir Putin cu ochelari de soare, însoţit de sloganul "Cel mai politicos dintre oameni".

Tricourile fac parte dintr-o nouă colecţie vestimentară care conţin imaginea preşedintelui rus, creată de tinerii designeri Anna Efremova şi Ivan Erchov în cadrul unui proiect ce vizează glorificarea "ultimelor victorii ale Rusiei pe scena internaţională".

La începutul lunii august, 87% dintre cetăţenii ruşi au declarat că aprobă acţiunile preşedintelui Vladimir Putin, în cel mai recent sondaj de opinie realizat de centrul independent Levada.

Mickey Rourke şi-a început cariera de actor în anii '70 şi a câştigat rapid aprecieri masive din partea criticilor pentru interpretările sale din "Dorinţa" şi "Jocurile Mafiei". În special în Europa, el a atras atenţia publicului prin personalitatea sa rebelă şi comportamentul său turbulent. În 1991, Rourke s-a lăsat de actorie pentru a deveni pugilist profesionist, însă s-a retras după doar patru ani. După câteva roluri secundare, Mickey Rourke a reuşit una dintre cele mai impresionante reveniri pe marele ecran din istoria cinematografiei, cu rolul din drama "Luptătorul", care i-a adus un Glob de Aur şi prima nominalizare la Oscar, în 2009.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia