Noi date despre starea fiicei lui Whitney Houston: Bobbi Kristina Brown luptă pentru viaţa ei

Noi date despre starea fiicei lui Whitney Houston: Bobbi Kristina Brown luptă pentru viaţa ei

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston, luptă pentru viaţa ei, la două zile după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale, aflată într-o suburbie a oraşului Atlanta, a anunţat luni familia ei.

Noi date despre starea fiicei lui Whitney Houston: Bobbi Kristina Brown luptă pentru viaţa ei (Imagine: Hepta)

Bobbi Kristina Brown, fiica în vârstă de 21 de ani a cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost transportată de urgenţă la un spital din Roswell, un oraş din statul american Georgia.

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown în cada din sala de baie, sâmbătă, la ora locală 10.30. Tânăra era cu faţa în jos, într-o cadă plină cu apă şi nu prezenta semne vitale.

Cei doi au telefonat imediat la numărul telefonic pentru urgenţe (911) şi au început imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat până la sosirea medicilor şi a echipajelor de poliţie.

"Bobbi Kristina luptă pentru viaţa ei şi este înconjurată de membrii apropiaţi ai familiei", a precizat familia Houston într-o declaraţie de presă. "Aşa cum tatăl ei a spus deja, vă cerem să onoraţi cererea lui de respectare a vieţii private în această perioadă dificilă".

Citând o sursă apropiată familiei Houston, CNN a anunţat că Bobbi Kristina Brown a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...