Noi transformări spectaculoase în această toamnă, la „Te cunosc de undeva!“

Noi transformări spectaculoase în această toamnă, la „Te cunosc de undeva!“

Al şaselea sezon din show-ul  transformărilor spectaculoase, „Te cunosc de undeva!“, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, va aduce, în faţa telespectatorilor Antenei 1, opt vedete consacrate care vor întruchipa personalităţi din lumea muzicii.

Aurelian Temişan va puncta, în concurs, întregul show oferit de fiecare artist-concurent în parte, Andreea Bălan va nota coregrafia, Ozana Barabancea se va ocupa de pregătirea vocilor concurenţilor, iar Andrei Aradits va răspunde de partea de actorie.

În timp ce Aurelian Temişan promite că „îi va taxa pe concurenţi ca atare, indiferent de gradul de prietenie care-i leagă“, Andreea Bălan crede că „dintre toate juriile, de la toate emisiunile, ei sunt cei mai iubiţi“. 

„Ozana e serioasă, eu sunt nebunatică, Aradits e juratul care se bâlbâie, iar Temişan e cel cu poantele“, a completat artista, în vârstă de 30 de ani.

„Am găsit aceeaşi echipă caldă, entuziastă! Toţi concurenţii sunt extrem de buni, de aceea pentru mine va fi greu să jurizez oameni foarte bine pregătiţi, unul mai ambiţios decât altul“, spune Ozana Barabancea.

Andrei Aradist, supranumit supravieţuitorul de la „Te cunosc de undeva!“, dat fiind că nu a ratat niciun sezon al acestei emisiuni, a mărturisit că se simte minunat în această formulă de patru a juriului: „Îmi sunt dragi, îmi sunt simpatici şi ne-am înţeles bine întotdeauna“.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

2 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

3 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

4 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

5 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...