O aventură cu şeful: preţul pe care infidelii l-ar plăti şi pentru alte beneficii

O aventură cu şeful: preţul pe care infidelii l-ar plăti şi pentru alte beneficii

Aventurile extraconjugale nu sunt, mereu, doar rezultatul unei nemulţumiri sau frustrări acumulate, ci fac parte din tabloul larg al acţiunilor pe care unii oameni sunt în stare să le facă pentru a ajunge unde îşi doresc.

O aventură scurtă cu şeful pentru a urca în ierarhia firmei este una dintre situaţiile în care mulţi ar alege să treacă peste orice principii. Mulţi oameni predispuşi la infidelitate şi aventuri extraconjugale. 

 

Site-ul Victoria Milan, destinat oamenilor căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie, dar care îşi caută o aventură, a realizat un sondaj printre 3.000 de membri, atât femei, cât şi bărbaţi. 67% din aceştia au mărturisit că nu s-ar da din calea unei aventuri cu superiorul, dacă de pe urma acestei „întâlniri” ar reieşi o promovare sau o mărire salarială. 

 

Mai mult de atât, 42% din persoanele care îşi înşelau deja partenerul de viaţă. sau căutau să o facă, au avut deja o aventură cu un coleg de muncă sau cu şeful, în timp de 81% spun că „s-au prostit” măcar o dată într-un astfel de context. 

 

„Faptul că se petrec atât de multe ore pe zi cu colegii la muncă transformă aceste relaţii oficiale în contexte în care sentimentele încep să se manifeste, iar tensiunile sexuale să apară”, spune Sigurd Vedal, directorul site-ului.

 

„Mulţi dintre cei care înşală nu fac decât să dea curs tentaţiilor şi să pună capăt tensiunii, ca să nu mai vorbim despre posibilitatea unei promovări sau măriri salariale”, a adăugat acesta. 

 

În ciuda numărului ridicat de oameni dispuşi la o aventură, aproape toţi cei chestionaţi sunt conştienţi de riscul asumat. 82% ştiu că o aventură cu un coleg de muncă sau cu un superior poate dăuna mai mult decât o aventură cu o persoană străină. 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …