Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Cântăreaţa australiană Pink a pozat topless pentru Bryan Adams, imaginile fiind publicate în cel mai recent număr al revistei Photo, care a dorit astfel să îl omagieze pe cântăreţul convertit de 20 de ani în fotograf, informează non-stop-people.com.

Pink (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Fotografiile au fost realizate în 2006 şi o prezintă pe Pink purtând o fustă mini, cu sânii goi, dezvăluind un piercing, dar şi mai multe tatuaje. Provocatoare, fumează o ţigară şi se uită spre obiectivul aparatului foto.

Imaginile au fost alese de revista Photo pentru a-i aduce un omagiu lui Bryan Adams, care îşi expune fotografiile la Young Gallery din Bruxelles, în perioada 11 septembrie - 28 noiembrie.

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără şi fotografia. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt "Reckless", "18 till I die", şi "Waking up the neighbours". "Everything I do, I do it for you", piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian. Compoziţiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar şi de cinci ori la Globurile de Aur. Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele şi discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de milioane de exemplare.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediţia britanică Vogue, în L'uomo Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar, Esquire şi multe altele. Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat, printre alţii, cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse şi Morrisey.

Cântăreţul a primit un premiu Grammy în anul 1992, pentru cântecul "Everything I do, I do it for you", inclus pe coloana sonoră a filmului "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves". Muzicianul canadian a fost recompensat, în martie 2011, cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...