Pippa Middleton şi-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph

Pippa Middleton şi-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph

Pippa (Philippa) Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambrigde, şi-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph, contractul acesteia nemaifiind reînnoit de conducerea publicaţiei, din cauza "e-mailurilor negative primite de la cititori".

Pippa Middleton (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

După doar şase luni de colaborare ca editorialist pentru rubrica "sport şi evenimente sociale", timp în care a scris aproximativ 30 de articole, contractul Pippei Middleton nu a mai fost reînnoit, din cauza reacţiei nefavorabile a cititorilor, conform contactmusic.com.

"Cititorii pur şi simplu nu s-au regăsit (în materialele scrise, n.r.). Au existat numeroase e-mailuri negative care au sosit după fiecare editorial şi prea multe subiecte pe care (Pippa, n.r.) nu le putea aborda", a declarat o sursă pentru publicaţia US Weekly.

Au existat speculaţii potrivit cărora contractul Pippei Middleton nu a mai fost prelungit deoarece cititorii din clasa de mijloc ai Daily Telegraph nu s-au regăsit în articolele acesteia despre modul în care se prepară un cocktail şi se aleg stridiile sau despre iahting.

Pippa Middleton va continua să scrie articole cu sfaturi culinare în revista lunară deţinută de lanţul de magazine Waitrose Kitchen din Marea Britanie şi va fi în continuare colaboratoare a publicaţiei Vanity Fair. În 2012, aceasta a lansat o carte, "Celebrate", un ghid despre modul în care fiecare zi din calendar poate deveni o sărbătoare, care a înregistrat însă vânzări modeste în Marea Britanie, de numai 18.000 de exemplare.

Pippa Middleton, în vârstă de 30 de ani, s-a logodit cu expertul în finanţe Nico Jackson în decembrie 2013 şi intenţionează să se căsătorească anul acesta.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii sale, Kate (devenită ducesă de Cambridge prin căsătorie), cu prinţul William al Marii Britanii, în aprilie 2011.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

4 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

5 „Se vor întoarce acasă în sicrie de zinc” / Ucrainenii din apropierea graniței cu Rusia, pe picior de plecare sa…