Pippa Middleton şi-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph

Pippa Middleton şi-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph

Pippa (Philippa) Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambrigde, şi-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph, contractul acesteia nemaifiind reînnoit de conducerea publicaţiei, din cauza "e-mailurilor negative primite de la cititori".

Pippa Middleton (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

După doar şase luni de colaborare ca editorialist pentru rubrica "sport şi evenimente sociale", timp în care a scris aproximativ 30 de articole, contractul Pippei Middleton nu a mai fost reînnoit, din cauza reacţiei nefavorabile a cititorilor, conform contactmusic.com.

"Cititorii pur şi simplu nu s-au regăsit (în materialele scrise, n.r.). Au existat numeroase e-mailuri negative care au sosit după fiecare editorial şi prea multe subiecte pe care (Pippa, n.r.) nu le putea aborda", a declarat o sursă pentru publicaţia US Weekly.

Au existat speculaţii potrivit cărora contractul Pippei Middleton nu a mai fost prelungit deoarece cititorii din clasa de mijloc ai Daily Telegraph nu s-au regăsit în articolele acesteia despre modul în care se prepară un cocktail şi se aleg stridiile sau despre iahting.

Pippa Middleton va continua să scrie articole cu sfaturi culinare în revista lunară deţinută de lanţul de magazine Waitrose Kitchen din Marea Britanie şi va fi în continuare colaboratoare a publicaţiei Vanity Fair. În 2012, aceasta a lansat o carte, "Celebrate", un ghid despre modul în care fiecare zi din calendar poate deveni o sărbătoare, care a înregistrat însă vânzări modeste în Marea Britanie, de numai 18.000 de exemplare.

Pippa Middleton, în vârstă de 30 de ani, s-a logodit cu expertul în finanţe Nico Jackson în decembrie 2013 şi intenţionează să se căsătorească anul acesta.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii sale, Kate (devenită ducesă de Cambridge prin căsătorie), cu prinţul William al Marii Britanii, în aprilie 2011.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

4 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

5 ULTIMA ORĂ Alte două Consilii Județene conduse de PNL construiesc singure un drum expres. Maramureș și Sălaj a…