Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Soţia preşedintelui Gabonului cere divorţul în SUA, după o căsnicie de peste 20 de ani

Soţia preşedintelui Gabonului, Inge Lynn Collins Bongo, a cerut divorţul în faţa unui tribunal din Los Angeles, oraş în care şi-a cunoscut partenerul şi în care s-a întors după ce - susţine ea - în Libreville ar fi fost maltratată de şeful statului african.

Soţia preşedintelui Gabonului cere divorţul în SUA, după o căsnicie de peste 20 de ani

Americanca l-a cunoscut pe Ali Ben Bongo, fiul uneia dintre cele mai bogate familii din Africa, în 1991, în Los Angeles. S-au căsătorit trei ani mai târziu şi au ţinut prima pagină a ziarelor cu stilul lor de viaţă luxos ce includea conace şi avioane particulare, scrie presa americană. 

Cuplul se întâlnea în California, Franţa şi Gabon, unde Ali Ben Bongo îndeplinea însărcinările oficiale trasate de tatăl său, care a fost preşedintele acestui stat african timp de mai bine de 40 de ani, între 1967 şi 2009.

Inge a primit permisiunea de a rămâne în SUA împreună cu cei trei copii, dar făcea vizite dese în Gabon.

Deşi a beneficiat de averea soţului, ea a susţinut că a fost şocată de sărăcia din ţară, care contrasta cu opulenţa în care trăia familia Bongo. Relaţia tumultoasă dintre cei doi a culminat cu acuzaţiile potrivit cărora Inge ar fi fost bătută şi mutilată de soţul ei în timpul unei vizite în Gabon, după ce doctorii soţului l-ar fi convins că este nebună.

Ali Bongo Ondimba, care este musulman, este căsătorit din 2000 şi cu Sylvia Bongo Ondimba, aceasta fiind prezentă în calitate de soţie oficială la toate evenimentele. 

Inge Lynn Collins Bongo susţine, în schimb, că trăieşte de ani de zile din ajutorul social pe care îl primeşte în SUA şi a cerut în faţa unui tribunal din Los Angeles divorţul, solicitând ca preşedintele Gabonului să îi plătească pensie alimentară. 

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Momentul când o jandarmeriță îl gazează mortal pe bărbatul din Vatra Dornei. Un martor a avertizat-o că …

2 Un bărbat din Vatra Dornei a MURIT la spital, după ce jandarmii l-au ținut minute bune la pământ și i-au pulve…

3 VIDEO Ea este jandarmerița care mestecă gumă în timp ce gazează mortal un om!

4 Îl va asculta cineva? Rareș Bogdan: Nimeni nu poate sta în fața unui candidat PNL-USR-PLUS la București sau în…

5 Halep, sărut pasional, în văzul tuturor, cu noul iubit. Simona îşi face vacanţa la mare cu miliardarul Toni Iu…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala