TOP CINEMA Supereroii din "Avengers: Age of Ultron" domină încasările în cinematografele nord-americane

TOP CINEMA Supereroii din "Avengers: Age of Ultron" domină încasările în cinematografele nord-americane

Thrillerul SF de acțiune cu supereroi "Avengers: Age of Ultron" ('Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron') domină pentru al doilea sfârșit de săptămână consecutiv încasările în cinematografele nord-americane cu 77,2 milioane de dolari, o scădere a încasărilor cu 59,6% față de weekendul trecut, însă per total a strâns 312,58 milioane de dolari de la lansare, scriu Reuters, AFP și portalul boxofficemojo.com.

Comedia de acțiune 'Hot Pursuit', în regia lui Anne Fletcher, cu Reese Whiterspoon și Sofia Vergara în rolurile principale a strâns la debut 13,3 milioane de dolari, ocupând locul doi în topul încasărilor acestui final de săptămână în cinematografele nord-americane.

Filmul SF 'The Age of Adaline', în regia lui Lee Toland Krieger, cu Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, își consolidează locul trei în topul încasărilor cu 5,6 milioane de dolari.

'Fast & Furious 7', ultimul film în care apare regretatul actor Paul Walker, ocupă locul patru în topul încasărilor în cinematografele nord-americane, cu 5,27 milioane de dolari, depășind 338 de milioane de dolari de la data lansării, fiind până în prezent filmul cu cele mai mari încasări dintre cele lansate în 2015.

Comedia 'Paul Blart: Mall Cop 2', în regia lui Andy Fickman, despre isprăvile unui agent de securitate într-un centru comercial, avându-l în rolul principal pe cunoscutul actor de comedie Kevin James, ocupă locul cinci în topul încasărilor cu 5,19 de milioane de dolari, ajungând per total de la data lansării la peste 58 milioane de dolari.

Filmul SF 'Ex Machina', în regia lui Alex Garland, ocupă locul șase cu 3,47 milioane de dolari încasări, acumulând în total numai 15,72 milioane de dolari în cele cinci săptămâni de la lansare, fiind singurul film din top zece care a înregistrat o creștere substanțială a încasărilor față de weekendul trecut, respectiv 51,9%.

Filmul de animație 'Home' ocupă locul șapte, comparativ cu locul cinci deținut săptămâna trecută, cu încasări de 3 milioane de dolari, acumulând în total de la lansare 162,11 milioane de dolari.

'Woman in Gold', cel mai recent film al actriței britanice Helen Mirren, laureată cu Oscar, bazat pe o poveste adevărată, a câștigat două locuri față de săptămâna trecută, ocupând în weekendul recent încheiat locul opt cu 1,65 milioane de dolari, fiind singurul film al topului zece care strânge aproape aceeași sumă a încasărilor ca și weekendul trecut. În cele cinci săptămâni de la lansare a strâns 26,97 milioane de dolari.

'Cinderrella', în regia lui Kenneth Branagh, a coborât pe locul nouă, față de locul șase deținut weekendul trecut, cu 1,57 milioane de dolari. A strâns peste 196 de milioane de dolari de la lansare până în prezent.

'Unfriended', filmul horror care exploatează toate posibilitățile rețelelor de socializare și a cărui acțiune se desfășoară pe o fereastră de comunicare în rețeaua Skype, în regia georgianului Levan Gabriadze, ocupă locul zece, față de locul opt deținut săptămâna trecută, cu încasări de 1,41 milioane de dolari. A strâns per total de la momentul lansării peste 30 de milioane de dolari. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia