Un pui de girafă devenit faimos pe internet a murit accidental la grădina zoologică din Dallas

Un pui de girafă devenit faimos pe internet a murit accidental la grădina zoologică din Dallas

Un pui de girafă pe nume Kipenzi, care a devenit faimos pe internet din momentul nașterii sale transmise live de la grădina zoologică din Dallas cu câteva luni în urmă, a murit în urma unui accident, transmite CNN.

Puiul de numai trei luni, femelă, și-a rupt gâtul accidental marți seara în țarcul în care se afla. În timp ce alerga, animalul s-a lovit de ceva și a făcut un viraj brusc la marginea țarcului, rupându-și trei vertebre, se spune într-un comunicat al grădinii zoologice, care precizează că puiul a murit pe loc. Mama sa, Katie, s-a dus lângă el înainte ca veterinarii și îngrijitorii să o îndepărteze.

'Alergatul este un comportament tipic pentru girafele de toate vârstele, nu doar pentru cele tinere. Am fost foarte precauți în legătură cu locurile în care i-am permis lui Kipenzi să hoinărească, așa cum am fost și cu frații ei când erau mici. Este sfâșietor că acest lucru s-a întâmplat în pofida precauțiilor noastre', se mai spune în comunicat.

Conform The Dallas Morning News, nimeni nu a a fost martor la accident, care s-a produs în jurul orei locale 05.30 p.m., când îngrijitorii mutau turma de girafe în adăpostul de noapte.

Nașterea puiului, la 11 aprilie, transmisă în direct de Animal Planet, a fost vizionată de milioane de oameni. Dar, deși era bine cunoscută în mediul virtual, Kipenzi nu și-a făcut apariția în public în spațiile grădinii zoologice până la 1 mai.

Grădina zoologică menționează că cei care doresc pot face donații pentru The Giraffe Conservation Fund în amintirea lui puiului Kipenzi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...