Ce cretini ne conduc!/Ponta, UMIL, recunoaşte că e noul Boc

Ce cretini ne conduc!/Ponta, UMIL, recunoaşte că e noul Boc

Ponta demonstrează cu vârf şi îndesat că este doar un maimuţoi-puţoi umil, exact cum l-a descris Băsescu. După ce a urlat ani în şir, ca dobitocul, că Emil Boc este o slugă umilă a lui Băsescu, Ponta se duce acum la Cotroceni să primească foaia de parcurs săptămânală. Ce cretini ne conduc!

Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis au avut luni o întâlnire la Palatul Cotroceni. În urma acestei întâlniri, Ponta a explicat că a fost vorba de o întâlnire normală, în cadrul căreia s-au discutat teme de colaborare instituțională.

"Am avut întâlnirea săptămânală cu preşedintele Iohannis - subiectele obişnuite de colaborare instituţională - şi urări de La mulţi ani!", a scris pe TwitterVictor Ponta.

Anterior, vicepremierul Gabriel Oprea a discutat la Cotroceni cu preşedintele Iohannis. Mai apoi, la Cotroceni a fost prezent şi ministrul Apărării, Mircea Duşa.

După cum reiese din ce a postat Ponta, el şi Iohannis vor avea săptămânal astfel de întâlniri, pentru a discuta problemele la zi. Deci mai rău ca Boc cu Băsescu. Boc nu era atât de umil.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...