ACL propune ca dezbaterea între Ponta și Iohannis să aibă loc joi la Parlament

ACL propune ca dezbaterea între Ponta și Iohannis să aibă loc joi la Parlament

Prim-vicepreședintele Alianței Creștin-Liberale Teodor Atanasiu a declarat că ACL propune ca dezbaterea între cei doi candidați din turul doi al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis și Victor Ponta, să aibă loc joi la Parlament, arătând că luni va fi transmisă PSD o invitație pentru a negocia cu privire la această dezbatere.

"Klaus Iohannis își dorește o dezbatere în această săptămână cu candidatul Ponta. Din păcate, candidatul Ponta fuge de această dezbatere, se ascunde sub fustele lui Ghiță și ale lui Voiculescu, nu dorește să iasă din casă și să vină pe un teren neutru la o dezbatere. O să-i facem încă o invitație foarte clară, la Parlamentul României, unde Televiziunea Română și toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor și dacă este bărbat să vină la dezbatere. (...) Astăzi îi invităm la negocieri, nu putem să le mai punem ultimatum ca și Ponta", a spus Atanasiu, după ședința ACL.

El a susținut că joi ar fi cea mai potrivită zi pentru această dezbatere, la o oră de maximă audiență, ora 20,00. Atanasiu a mai spus că poate fi vorba și de inițiativa IPP, adăugând că TVR ar avea dreptul să transmită această dezbatere.

În ceea ce privește organizarea dezbaterii și moderatorul acesteia, liberalul a spus că vor fi negociate de echipele de campanie ale ACL și PSD-UNPR-PC.

De asemenea, Atanasiu a arătat că joi este "autoprogramată" prezența lui Ponta la un post de televiziune, și nu o dezbatere.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

2 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

3 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

4 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”