Băsescu, APEL către PENAL: "Ponta, te rog trădează-mă!!!

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a scris, pe pagina sa de Facebook, că penalul Victor Ponta încearcă să convingă poporul român că ar trăda electoratul dacă ar demisiona, însă acesta nu a fost ales de români, ci a fost numit prim ministru chiar de fostul şef al statului şi nu mai are legitimitate în fruntea Guvernului.

 "Ponta, te rog trădează-mă!!!

Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii.

Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că dacă ar demisiona ar trăda electoratul.

Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor.

Nu dragule, pe tine nu te-a ales nici un popor ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul", a scris Traian Băsescu.

Fostul preşedinte consideră, astfel, că premierul "vine de nicăieri" la Palatul Victoria şi nu mai are legitimitate, din moment ce USL a dispărut. 

"Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.

Între timp ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal", a scris Traian Băsescu.

Acesta îl roagă, astfel, pe Victor Ponta să îl trădeze pe el, care l-a desemnat, şi să nu trădeze, în schimb, interesele ţării prin rămânerea în funcţie.

"În concluzie, nu poporul te-a făcut PM ci eu te-am desemnat pentru această funcţie iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.

De aceea te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie", a concluzionat Traian Băsescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…